18.10.2013

Topembedsmænd benægter den verserende atomhistorie.

Fra Endtimeheadlines/
17. oktober 2013.

Militære topkilder og kilder i Kongressen benægter rapporter om, at en uautoriseret overførsel af USA’s nukleare våben har fundet sted, og at suspenderingen af en Flådeadmiral og fyringen af en Topgeneral fra Air Force kom efter en kamp indenfor regeringens rækker om den påståede situation.

Flere publikationer har i de seneste dage haft rapporter om emnet, herunder bekymringer fra Senator Lindsey Graham, R-S.C., over atomvåben i hans stat samt fjernelsen af adskillige militærembedsmænd.

Der har også været historier om de rapporterede overførsler af nukleare våben. Et eksempel er en lækage, hvor forfatteren Anthony Gucciardi rapporterede en "hemmelig og usigneret atomvåbenoverførsel" fra Dyess Air Force Base til South Carolina. Han rapporterede også, at to af landets øverste nukleare chefer blev suspenderet og fyret efter rapporten.

"Dette betyder," skrev han, "at atomcheferne blev fjernet bag kulisserne med et træk, der ikke skulle i offentlighedens søgelys - især ikke det faktum, at den næstkommanderende blev fyret samme dag, som overførslen af atomvåben blev lækket.

Hvad, der er nok så vigtigt, er, at når man kaster lys over den hemmelige overførsel af atomvåben og de talrige røde flag, der beviser gyldigheden, er det nøglen til at standse de psykopatiske kontrolfreaks i regeringen fra at godkende Graham's 'advarsler' om en nuklear eksplosion, der ville føre til krig med Syrien." More.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, hvad skal man tro. Verden ser jo ud til at være helt af lave.