09.10.2013

Israel ville blive ødelagt uden Jøder i Samaria.

Fra News that matters
9. oktober 2013.

Hvis vi ikke var på dette bjerg, ville terrorister true vor hovedstad og hele landet.

OP-ED: Hagit Lalum i Israeli Hayom.
Vi har boet i Psagot i 15 år. Vore seks børn er født her, og her ser vi vor fremtid.

Vi er allerede vant til, at slægtninge nægter at komme på besøg, folk nægter at bringe varer ud, selv om de er betalt, samt de overraskede udbrud fra besøgende, når de ser den store by, Ramallah ligge bredt ud foran os. Vi har oplevet vanskelige år med daglige skyderier på huse i vor bosættelse, og vi har tilbragt timer, som lørdag aften, med nervøst at vente på en følgende sikkerhedsmelding om, at ”alt er klart”.

Vi bor i en isoleret bosættelse, der næsten er omgivet af Arabiske hjem på alle sider, så scenariet for en indtrængen af terrorister i Psagot har været i mine tanker mere end én gang.

Men når jeg kigger ud af mit vindue, som er i en højde på 900 meter, kan jeg se husene i Jerusalem, Mount Scopus, byens centrum og endda Meitarim Bridge som en hvid stribe, der glimter i solen.

Det er klart for mig, at hvis vi ikke var på dette bjerg, ville den terrorist, der infiltrerede vor bosættelse i lørdags, komme med sine venner og true vor hovedstad og hele landet. Men der findes ingen terrorist, der kan gøre indhug i vor tro på rimeligheden af det, vi gør.

Source: Israel Hayom

Kommentar:
Verdens befolkning er som helhed uvidende om, at afstanden fra Jerusalem til PLO-basen i Ramallah er mindre end 12-13 kilometer. Det er mindre end afstanden fra øst til vest i den Syriske hovedstad Damaskus, der allerede er blevet reduceret til murbrokker af Islams sønner.

Hvis man fjerner Jøderne fra det Bibelske hjerteland, Judæa og Samaria, vil man ikke kun skabe en "Jødefri-zone" efter Nazistisk forbillede. Det ville også give Islamiske terrorister fri adgang til de bakker, der omgiver Davidsbyen - en ny affyringsrampe for missiler.

For Nazi-lederen, Adolf Hitler, ville en sådan mulighed have gjort hans vision nemmere at opnå. Hitler måtte demontere alle grænser i Europa for at indsamle Jøderne til gaskamrene. I dag kan de Islamiske efterfølgere af Nazisterne gasse eller angribe millioner af Jøder med atombomber på et lille geografisk område. Dette område kaldes staten Israel.

Verden er blændet af Satan. De har afvist Israels Gud, og må stå overfor dommen. Den ultimative ondskab er at skade det Jødiske folk i "Jesu navn". Mennesker, der gør sådan, står i den ondes tjeneste. Skam over alle lunkne mennesker, der er ligeglade.
--------------------------------------------------------------------------------
"Når I ser Jerusalem omringet af hære, da skal I vide, at dens ødelæggelse er nær. Da skal de, der er i Judæa, flygte ud i bjergene; de, der er inde i byen, skal forlade den, og de, der er ude på landet, skal ikke gå ind i byen. For det er straffens dage, da alt det, som står skrevet, skal gå i opfyldelse." Luk 21:20-21.
--------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Skjøt ni år gammel jente i nakken