09.10.2013

Obamas regering og Det Muslimske Broderskab.

Fra Vineoflifenews.com/
9. oktober 2013.

En Muslimsk seniorrådgiver ved Obama’s ”Department of Homeland Security” (DHS) indrømmer at have forbindelse til radikale Islamister...

(JUDICIAL WATCH) – En fremtrædende Muslimsk rådgiver ved Obama’s "Department of Homeland Security" (DHS) har tætte bånd til en dømt Hamas-fundraiser og andre radikale Islamistiske tilfælde, herunder en nonprofit, der proklamerer, at Sharia er den eneste legitime ret ifølge Islam.

Utroligt, denne Homeland Security rådgiver, Mohamed Elibiary, har regelmæssig adgang til klassificerede oplysninger og er en hoveddrivkraft bag to af Obama-administrationens farligste mål: At normalisere forbindelserne til indenlandske og udenlandske Islamistiske grupper, (herunder Det Muslimske Broderskab), samt vanskelige restriktioner med hensyn til håndhævelse af love, vedrørende materiel støtte til terrorisme.

Selvom det kan virke uforståeligt for mange, er det hele dokumenteret i en foruroligende rapport, der blev offentliggjort i denne uge af ”Center for Security Policy”, Washington D.C. - en tænketank, der er viet til at fremme national sikkerhed. Dokumentet på 33 sider er faktisk baseret på et langvarigt interview i fem dele med Elibiary, et indflydelsesrigt medlem af Obama’s ”Homeland Security Advisory Council”.

Elibiary indrømmer, at han er en mangeårig ven af en, der efter eget udsagn er Islamist (Shukri Abu Baker), der blev dømt i 2008 for finansiering af terrororganisationen, Hamas, gennem Det Amerikanske Muslimske Broderskabs ”The Holy Land Foundation”. Elibiary afslører, at han donerede til ”The Holy Land Foundation” månedligt, indtil det blev lukket ned af den Amerikanske regering, og han forsvarer Baker, der skildrer sin retsforfølgelse som politisk forfølgelse.

Han indrømmer at kende Det Muslimske Broderskab’s "sociale netværk" og støtter et partnerskab med Islamister, især Det Muslimske Broderskab i USA og i udlandet.

"Jeg finder det simpelthen uproduktiv, at de Amerikanske nationale sikkerhedsinteresser behandler Det Muslimske Broderskab som en Mafia, et Naziparti, Fascister, Kommunister eller enhver anden enhed, som vi fryser ud politisk," siger Elibiary.

Han tilføjer, at medlemmerne i Det Muslimske Broderskab "naturligt findes overalt, men det er ikke et problem i sig selv, for der har været MB-medlemmer i USA i meget lang tid, og de overholder loven.” Continue reading via Judicial Watch…