24.10.2013

Topmødet for Nobels Fredsprisvindere diskuterer oprettelse af en Én Verdensreligion.

Fra Vineoflifenews.com/
23. oktober 2013.

AFP – Den Polske modtager af Nobels Fredspris, Lech Walesa, opfordrede i mandags ved et topmøde for Nobels Fredsprisvindere i Warszawa til nye "sekulære Ti Bud", som skulle understøtte universelle værdier.

"Vi skal hurtigst muligt blive enige om fælles værdier for alle religioner, en form for verdslige "Ti Bud", som vi kan bygge en verden på i morgen," sagde han i en åbningstale, der startede det tre dage lange topmøde.

Walesa vandt Nobels Fredspris for 30 år siden for at lede Polens Solidaritets Fagforeninger, som forhandlede en fredelig afslutning på Kommunismen i Polen i 1989.

Ud over universelle værdier skal det internationale samfund fokusere på økonomien i morgen, sagde han. "Det er helt sikkert hverken Kommunismen eller Kapitalismen, som vi har det i dag," sagde den tidligere værftselektriker, som blev Polens første demokratiske Præsident i efterkrigstiden.

Dalai Lama, fortaler for Iranske menneskerettigheder, vinderen af Nobelprisen i 2003, Shirin Ebadi, og Irlands Nobelprismodtager fra 1976, Betty Williams, deltager i topmødet. Den tidligere Sovjetiske leder, Mikhail Gorbachev, der lancerede topmøderne i 2000, sagde, at han ikke kunne deltage.

Hollywood stjernen, Sharon Stone, skal modtage samlingens Fredstopmødepris for sin anti-AIDS kampagne. De første otte topmøder blev afholdt i Rom. Siden 2008 er de blevet afholdt i Berlin, Paris, Hiroshima og Chicago.

Source – France 24
-------------------------------------------------------------------------------------
"Og fordi lovløsheden tager overhånd, skal kærligheden blive kold hos de fleste.  Men den, der holder ud til enden, skal frelses." Matt 24:12-13.