17.11.2013

Breaking News fra Israel uge 47.


Israel: Iranaftale gør verden til et farligere sted
Ministerpræsident Netanyahu: Vi vil aldrig lade iranerne skaffe sig a-våben.
.
Israel om atom-løsning: Det er en dårlig aftale
Iran har opnået, hvad det ønsker med den internationale atomaftale, mener Israel.
.
Iran vil fjerne oss fra verdenskartet.
«Iranerne benekter vår fortid og gjentar sin forpliktelse til å fjerne staten Israel fra kartet. Dette minner oss om de mørke regimer fra fortiden som angriper oss først, og deretter hele menneskeheten,» sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu under et møte med lederne for det jødiske samfunnet i Russland i går. Netanyahu viste til uttalelsen fra Irans øverste religiøse leder, som i praksis også er landets politiske leder, Ayatollah Khamenei, dagen før.
.
Israelerne spørger: Er det på tide at acceptere de Messianske Jøder?
Mindst to Israelske nyhedsbureauer kørte torsdag den samme historie: Gad vide, om det er på tide, at de traditionelle Jødiske samfund endelig accepterer de Messianske Jøder som en legitim og vital del af folkefærdet.
.
Dry Bones.
Det som virkelig er urovekkende, sier Dry Bones, er at det internasjonale samfunn ser ut til å være mindre bekymret for Irans trusler om å ødelegge Israel enn hvor bekymret de er for at Israel skal stanse Iran i å ødelegge dem.
.
 Solnedgang for de gyldne år med Amerikansk-Israelsk alliance.
(Jerusalem, Israel) - En voldsom skuffelse breder sig í det Israelske folk.
.
Israel skuffet over treg USA-fordømmelse av Khamenei
Det tok over ett døgn før USA offisielt fordømte ayatollah Ali Khameneis uttalelse om at israelere “ikke kan kalles mennesker”.
.
Israelsk embedsmand: Irans Khamenei spytter på verdensmagterne, og Vesten tror, det er regn.
Embedsmændene i Jerusalem er rystede over, at de Vestlige magter undlader at fordømme de provokerende kommentarer fra Irans øverste leder: "Vi vidste, at Amerikanerne var ivrige efter at nå frem til en aftale i Genève, men vi indså ikke i hvor høj grad."
.
Obama’s Irantræk kan starte Verdenskrig III.
Ifølge en nylig nyhedsrapport har Præsident Barack Obama i over et år i hemmelighed ført forhandlinger med Iran (gennem sin rådgiver Valerie Jarrett), og Genèveforhandlingerne om de Iranske atomvåben synes nu bare at være en facade, der skal giver international legitimitet til Obamas hemmelige aftale med Iran.
.
Liberman: Israel må finde allierede uden for Washington DC.
Israels Udenrigsminister siger "i mange år havde Israels udenrigspolitik retning mod Washington”.
.
Vellykket rakettest øker Israels forsvarsevne
Israel har skaffet seg nok et forsvarssystem som beskytter landets store byer mot Hisbollahs langtrekkende raketter. Onsdag morgen ble «Davids-slyngen» testet.
.
Stor afstand mellem Israel og Rusland.
Statsminister Binyamin Netanyahu møtte i onsdag Russlands president Vladimir Putin i Moskva. De to diskuterte forhandlingene med Iran over landets atomprogram, men uttalelsene fra de to etter møtet understreket at det er stor avstand mellom de to i synet på Iran.
.
Verdens ende!
I slutningen af denne periode kommer "Slaget ved Armageddon". Verdens nationer vil samles for at bekæmpe Israel og Kristus.
.
Nu bruger Israel "Davids Slynge"
Israels militær opruster med den såkaldte "Davids Slynge", der er en reference til det våben, David besejrede kæmpen Goliat med.
.
Khamenei: 'Det Israelske regime er dømt til fiasko og udslettelse.'
Irans øverste leder siger, "de Zionistiske embedsmænd kan ikke kaldes mennesker, de er som dyr"; Israelsk ekspert siger, at den barske tale skulle "sætte scenen for forhandlingerne."
.
Netanyahu i Rusland for at forhandle med Putin.
PM håber at overtale Kreml til at bakke en lidt hårdere aftale op angående Iran ved den nyeste atomare forhandlingsrunde.
.
Nazijegere retter søkelyset mot Norge
Simon Wie­sent­hal-sen­te­ret vil etter­fors­ke nord­menn som kan ha stått bak krigs­for­bry­tel­ser mot jøder under andre ver­dens­krig.
.
Jøder vil beholde kulturarv hentet i Irak
USA vil sende irakisk-jødiske kulturgenstande tilbage til Irak, mens amerikanske jøder påpeger, at landet har fordrevet alle sine jødiske borgere.
.
.Spent forhold mellom USA og Israel.
Forholdet mellom USA og Israel nådde et dramatisk spenningsnivå forrige helg etter at Obama trakk det korteste strået i et nappetak med Netanjahu om Iran. Obama satser nå på å vinne i en omkamp som er tidfestet til onsdag 20. november.
.
George W Bush's new 'crusade': converting Jews to Christianity
Some people think George W Bush did as much as he could to bring about Armageddon with his earlier interventions in the Middle East. But not the man himself, apparently. He has signed up for a fundraising event for the Messianic Jewish Bible Institute, an organisation which aims to promote the second coming by converting Jews to Christianity, and will speak today at their fundraiser in Irving, Texas.
.
Tjener opptil 400.000 kroner på å drepe jøder
Den siste gruppen med terrorfanger Israel har frigjort som en del av forhandlingene med PA, vil få en utbetaling på mellom 170.000 og 300.000 kroner. Mange får fra før over 300.000 i årlige lønnsutbetalinger.
.
Israel vil ikke lade Iran planlægge et nyt Holocaust.
Israel vil ikke være bundet af en "dårlig aftale" med Iran. Når vi siger "aldrig igen", mener vi det.
.
- Iran har nok lavanriket uran til å bygge atombombe
Statsminister Benjamin Netanyahu advarer i et intervju om at Iran allerede sitter på nok lavanriket uran til å kunne sette sammen fem atombomber innen kort tid.
.
Jøder vil have adgang til at bede på Tempelpladsen
Nationalreligiøse israelske parlamentarikere vil gøre Tempelpladsen i Jerusalem til ny bedeplads for jøder. Jordan, palæstinenserne og arabiske israelere kalder det en farlig provokation.
.
Palæstinensere stemte for første gang i FN
Det var et historisk øjeblik for det palæstinensiske selvstyre, da det mandag stemte for første gang i FN's Generalforsamling, efter at palæstinenserne i november sidste år fik tildelt status af observatørland i FN.
.
Drone kan ramme alle mål i Israel.
Iran afslører angrebsdrone 'med en rækkevidde på 2.000 km.'
.
- USA har forhandlet med Iran i ett år
Det hvite hus avviste søndag en oppsiktsvekkende reportasje på den israelske fjernsynskanalen Kanal 10, der de hevder at USA og Iran allerede har forhandlet i hemmelighet om en avtale i ett års tid. Israel skal ikke ha blitt informert om utviklingen i disse samtalene. Avtalen de to nasjonene ble enige om, er det forslaget som Washington bragte med seg til Geneve i forrige uke.
.
– Israel og Saudi-Arabia planlegger Iran-angrep
Is­rael og Sau­di-Ara­bia job­ber i hem­me­lig­het sam­men om pla­ner for mulig an­grep på Irans kjerne­fy­sis­ke an­legg, iføl­ge Sun­day Times.
.
Sammen mot Irans atomvåpentrussel.
Saudi Arabia vil yte hjelp til Israel dersom Israel bestemmer seg for å angripe Irans atomvåpenanlegg for å forhindre det islamistiske styret i å fullbyrde Hitlers Holocaust gjennom et atomangrep mot den jødiske staten. Det fremgår av en artikkel i The Sunday Times basert på diplomatiske kilder. Saudi Arabia vil blant annet tillate israelske fly å bruke landets luftrom.
 .
Report: Israel, Saudi Arabia Plan Iran Strike
Historic enemies Israel and Saudi Arabia may team up to fight Iran if talks between Iran and the West fail to curb Iran’s nuclear program, the Sunday Times reports.
.
Krisen med USA spidser til: Israelerne tror ikke på Obama.
Sjældent har en israelsk premierminister og en amerikansk udenrigsminister skændtes så voldsomt i fuld offentlighed som i de sidste 10 dage. Talrige gange har udenrigsminister John Kerry og premierminister Benjamin Netanyahu i disse dage i medierne udvekslet fuldstændig modstridende udtalelser.
.
Præsident Shimon Peres advarer om, at hvis Iran bliver nuklear, vil andre følge trop.
Præsident Shimon Peres advarer om, at hvis Iran formår at bygge en atombombe, kan andre lande i Mellemøsten følge trop.
.
Filippinene takker Israel for katastrofehjelpen
Israel har mottatt en varmhjertet takk fra Filippinenes ambassadør i Jerusalem for rask og overveldende reaksjon og hjelp etter den voldsomme tyfonen som herjet øystaten.
.
Senatorer får at vide, at de skal ’ignorere Israel’ angående Iran.
Forræderiet mod vor mest pålidelige allierede i Mellemøsten, en nation ved fronten af den Globale Jihad, fortsætter.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------