17.11.2013

Senatorer får at vide, at de skal ’ignorere Israel’ angående Iran.

Fra Bibleprophecyblog.com/
16. november 2013.
Af Robert Spencer.

Forræderiet mod vor mest pålidelige allierede i Mellemøsten, en nation ved fronten af den Globale Jihad, fortsætter.

(Arutz Sheva) - De Republikanske senatorer, der onsdag blev orienteret om de seneste forhandlinger med Iran, fik efter sigende at vide, at de skulle "ignorere alt, hvad Israelerne siger" om problemet, rapporterer BuzzFeed.

De Medlemmer af Senatets Bankudvalg, der talte med websiden efter en orienteringen fra Udenrigsminister John Kerry og den ledende Iranforhandler, Wendy Sherman, kritiserede kraftigt den forestilling.

Orienteringen kom som en del af en løbende appel til Senatet fra Obama-administrationen om at holde en ny runde sanktioner mod Iran fra livet.

Senator Mark Kirk (R - Il.), et medlem af Udvalget for Banklovgivning, beskrev orienteringen som "meget lidt overbevisende" og "anti-Israelsk".

"Man gik ud fra, at jeg tvivlede på alt, hvad Israelerne havde sagt til mig; men jeg tror, at Israelerne har en temmelig god efterretningstjeneste," sagde Kirk til BuzzFeed. Han tilføjede, at Israelerne havde fortalt ham, at det "samlede ændringsforslag satte programmet tilbage med 24 dage."

En Senatsmedarbejder, der er fortrolig med mødet, fortalte websiden at «hver gang nogen sagde noget om, hvad Israelerne siger, blev de afbrudt af Kerry, der sagde, «Du må ignorere, hvad de fortæller dig. Hold op med at lytte til Israelerne angående dette.»

"De havde ingen detaljer," sagde medarbejderen til BuzzFeed. "De havde ingen muligheder for at kontrollere noget, for at beskrive noget eller for at besvare grundlæggende spørgsmål."...
-------------------------------------------------------------------
He is speaking with two  tongues: Kerry to Israel: International Forces Will Protect You