03.11.2013

Hollands vandforsyning bliver "blodrød."

Fra Endtimeheadlines/
2. november 2013.

I Nootdorp i Holland er vandet blevet dybrødt, og lokalbefolkningen er mystificeret over hvorfor, selvom fænomenet har fået nogle til at huske de Bibelske profetier om vand, der bliver til blod. "Det er formentlig alger," gætter Ruder, "men i vor region sker det bare ikke."

David Dilling, en Amerikaner, der bor i Holland, som fangede det mærkelige fænomen på video, beskrev imidlertid kanalvandet som af en "blodrød, Bibelsk farve."

I 2011 rapporterede WND om noget lignende blodrødt vand i Texas, der også afstedkom sammenligninger med Bibelske fortællinger. ”Live Science” rapporteret også om hændelsen i en artikel med titlen "Endetider? Sø i Texas bliver blodrød.”

"Bibelen indeholder flere henvisninger til vand og blod, herunder passagen i Anden Mosebog, hvor Nilen strømmer med blod som en plage, en episode, der bliver nævnt igen to gange i Salmernes Bog. Men i den profetiske Åbenbaringsbog forudsiger Skriften en tid, hvor havene og floderne igen vil flyde med blod.

I Åbenbaringen 8:8 står der: "Den anden engel blæste i sin basun, og noget som et stort bjerg i lys lue blev styrtet i havet; og en tredjedel af havet blev til blod.” More
------------------------------------------------------------------------------------
"Den anden engel hældte sin skål ud over havet, og det blev til blod som fra en død, og alle levende væsener i havet døde." Åb 16:3.
------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Bondi Beach bliver til et hav af blod.