03.11.2013

Obama-embedsmand: USA er et Islamisk land.

Fra Israelnationalnews.com/
2. november 2013.

Et medlem af ”Department of Homeland Security Advisory Council” Twittede kontroversiel udtalelse om USA.

Mohamed Elibiary, medlem af “Department of Homeland Security Advisory Counci”, er under beskydning for at Twitte, at Amerika er "et Islamisk land," rapporterede Washington Free Beacon.

Da en Twitter-bruger bagefter spurgte Elibiary: "Vis mig bare ét eksempel på et Islamisk land, hvor ikke-Muslimer behandles med ligestilling", svarede han med at Twitte: "Amerika, og ja, jeg mener, at USA er et Islamisk land med en forfatning, der er i overensstemmelse med Islam. Gå videre!"

Denne ordveksling imellem Elibiary og en Twitter-bruger, der identificerede sig som Tim Lee, begyndte, da Elibiary sagde, at den konservative opfattelse af Islam må "udvikles".

Ifølge Free Bacon har Elibiary haft en tjeneste ved departementets gruppe for "Imødegåelse af Voldelig Ekstremisme," samt dens rådgivende udvalg for "Tro-baseret Sikkerhed og Kommunikation." Han er også en stærk tilhænger af Det Muslimske Broderskab.

Beacon rapporterede, at hverken ”Department of Homeland Security” eller Elibiary reagerede på en anmodning om en kommentar.

For to år siden stod Elibiary overfor beskyldninger om at lække følsomme dokumenter til medierne med det erklærede mål at ødelægge Texas-guvernøren og den Republikanske Præsidentkandidat, Rick Perry. Sen. Louis Gohmert krydsforhørte dengang DHS’s leder Janet Napolitano om Elbiary.