20.11.2013

Netanyahu i Rusland for at forhandle med Putin.

Fra Endtimebibleprophecy./
20. november 2013.

PM håber at overtale Kreml til at bakke en lidt hårdere aftale op angående Iran ved den nyeste atomare forhandlingsrunde.

Premierminister Benjamin Netanyahu fløj onsdag til Rusland til et møde med Ruslands Præsident, Vladmir Putin, for blandt andet at drøfte de nukleare forhandlinger med Iran.

Israel Radio rapporterede, at Viceudenrigsminister Ze'ev Elkin, der ledsager Netanyahu på turen, sagde, at skønt Israel ikke forventer, at Kreml vil ændre sin indstilling væsentligt vedrørende Iran, vil Premierministeren forsøge at fremlokke hjælp fra Rusland til en aftale, der er tilpasset til Israelske normer.

"Vi forventer ikke, at Rusland skal overtage Israels syn på Iran, men selv en lille ændring i Ruslands position kan påvirke den forventede aftale mellem Verdensmagterne og Iran," sagde han.

Iran og seks verdensmagter skal begynde en tredje runde af forhandlingerne onsdag, med det mål at genoplive den foreløbige aftale, der faldt fra hinanden i den ellevte time ved den sidste forhandlingsrunde. More.