20.11.2013

Khamenei: 'Det Israelske regime er dømt til fiasko og udslettelse.'

Fra Jpost.com/
20. november 2013.

Irans øverste leder siger, "de Zionistiske embedsmænd kan ikke kaldes mennesker, de er som dyr"; en Israelsk ekspert siger, at den barske tale skulle "sætte scenen for forhandlingerne."

Irans øverste leder, Ayatollah Ali Khamenei, sagde, at hans land ikke ville gå ét skridt tilbage med hensyn til deres nukleare rettigheder, og hans forhandlingsteam havde sat grænser for forhandlingerne om Irans omstridte atomprogram, der genoptages i Genève onsdag.

Khamenei langede ud efter Israel og Frankrig under sin tale til titusindvis af frivillige Basij-militsfolk i Teheran, hvilket blev transmitteret live på Iran's Press TV.

"De Zionistiske embedsmænd kan ikke kaldes mennesker, de er som dyr, nogle af dem," sagde Khamenei.

"Det Israelske regime er dømt til fiasko og udslettelse," sagde han.

Det "Zionistiske regime" siger ting, der "kun bringer dem selv ydmygelse", sagde han og tilføjede, at det er et regime som er "opstået ved magt. Intet fænomen, der er fremkommet ved magt, kan fortsætte med at eksistere, og dette regime vil heller ikke fortsat eksistere."

Påstanden om, at Iran udgør en trussel mod verden er "fjendernes ord", sagde han, idet han henviste til nogle lande, såsom "de rabiate hunde i regionen, nemlig det Zionistiske regime. ” Dette blev citeret af Iran's Tasnim News Agency. More.
----------------------------------------------------------------------------------------
"Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes." 1 Mos 12,3.