02.12.2013

Al-Qaeda-gruppe har sneget sig ind på "Vestbredden."

Fra News that matters.
2. december 2013.

En al-Qaeda-linket gruppe siger, at de tre militante, der blev dræbt på Vestbredden af Israelske styrker i sidste uge, var deres medlemmer.

En Islamisk gruppe, der er forbundet med al-Qaeda, siger, at det Islamistiske netværk har slået rod i det Palæstinensiske område.

Al-Qaeda har kæmpet for at opbygge en betydelig støtte på Vestbredden, siger analytikere. Men Den Palæstinensiske Myndighed, der forvalter området, afviste sidste uge en Israelsk rapport om, at mændene havde tilknytning til denne organisation.

"Ved gud den almægtiges vilje har den globale Jihads lære nået stolthedens bred, Vestbredden. De har fået fodfæste der efter de mange forsøg på at forpurre deres tilstedeværelse," stod der i en udtalelse på et Islamistisk webforum. Det var indsendt af "Majles Shura al-Mujahideen", en forsamling af hellige krigere.

Sådanne grupper har nogen folkelig opbakning i det andet Palæstinensiske område, Gaza, som regeres af den Islamiske gruppe, Hamas.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
De næste løgne er ved at blive kreeret, og propaganda-maskineriet vil arbejde på overtid. Vi vil få fortalt, at årsagen til den nyeste radikalisering af "Palæstinenserne" er, at Israel har hindret "fredsforhandlingerne".

For kun lidt mere end 10 år siden tilbød Israel de såkaldte "Palæstinensere" 97 procent af den såkaldte "Vestbred" samt kontrollen over Østjerusalem. Det stoppede ikke PLO-lederen, Yasser Arafat, fra at beordre den anden Intifada.

En bølge af Islamiske selvmordsbombere kom ind i Israel, og mere end 1.000 Jødiske civilpersoner blev brutalt nedslagtet. Først da Israel satte et sikkerhedshegn op, blev der dæmmet op for Jihadist- bevægelsen, og PLO-terroren fik tilbagegang.

Sandheden er, at Araberne ikke ønsker fred med Israel. Deres forståelse af "fred" er, at Jøderne opgiver Zionismen og underlægger sig Islam. Obama og hans tilhængere præsenterer Islam som en "fredsreligion.”

Hvis Jøderne ikke lever under Muhammeds og hans tilhængeres vejledning, bliver de underlagt Jihad. Den såkaldte "fredsproces" er intet andet end en krigsproces, hvor plottet for at ødelægge Israel vil fortsætte i "Allahs navn”.

Den Amerikanske regering kan ikke give nogen garanti for, at al-Qaeda ikke vil blive i stand til vælte PLO-regimet. Derfor skal Israel holde de Islamiske kræfter i skak, og lade IDF være den eneste forsvarer af det Jødiske hjemland.

Må Israels Gud og Messias Jesus beskytte Zion og bevare det Jødiske folk.
Amen.