10.12.2013

FBI kan tænde dit web-kamera og spionere på dig.

Fra News that matters.
10. december 2013.

FBI kan hemmeligt aktivere en computers webcam for at spionere på en person, uden der bliver tændt for kontrollampen.

Din egen bærbare computer kan bruges som spyware imod dig. Dette blev bekræftet i fredags af en tidligere FBI-ansat i en artikel i Washington Post.

Ifølge beretningen i Washington Post sagde Marcus Thomas - tidligere assisterende direktør for FBI’s ”Operational Technology Division” i Quantico - at "FBI har kunnet aktivere computeres kamera i det skjulte i flere år - uden at udløse det lys, der lader brugerne vide, at det optager; men de har hovedsageligt anvendt denne teknik i terrorsager eller ved de mest alvorlige kriminelle undersøgelser."

Source: The Blaze

Kommentar:
Det er fint, at en kilde fra FBI bekræfter det, nogle af os har hævdet i mange år. De fyre, der har fabrikeret din lap-top og din smartphone, kan tænde for enheden, uden at du så meget som ved, at det er blevet gjort.

Et web-kamera er den perfekte spyware. Opfinderen af denne teknologi har placeret den overfor dit hoved. Også alle, der kommer ind i dit værelse, kan overvåges.

Hvad er formålet med de statsligt sponsorerede spionprogrammer i cyberspace?

De babyloniske herskere ønsker at lave en profil på dig. Så længe du støtter den politiske korrekthed, er der ingen fare for indblanding. Men en håndfuld reklamationer kan få dig i den sorte bog:

1. Muhammed er en falsk profet (Islamofobi)

2. Homoseksualitet er synd (´Homofobi)

3. Jøderne har ret til at leve i Samaria. (Fjende af fred).

4. Bibelens Jesus er den eneste vej til Himlen. (Religiøs ekstremisme).

Hvis du står fast på disse fire spørgsmål, vil du helt sikkert blive overvåget og forfulgt. Men se: Jesus Messias har overvundet Verden, og har beredt en bolig til dig i det evige Himmerige.
Amen.
-----------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Google vil have mikrofoner i dit loft og mikrochips i dit hoved.