10.12.2013

Islamister i Syrien finder en ny måde at halshugge på.

Fra Endtimeheadlines/
9. december 2013.

De uhyggelige handlinger, der udføres i den Syriske borgerkrig, kender ingen grænser. Krigen har set mere end 120.000 mennesker blive dræbt på lidt under tre år. Der er dokumenteret mange massehenrettelser, også på tusindvis af kvinder og piger, og tortur af fanger, der nogle gange er endt med deres død.

En ny bog, der i øjeblikket er til salg, dokumenterer ifølge forfatteren tæt på 3.000 ofre for likvidering af kræfter, der er loyale overfor Syriens stærke mand, Bashar al-Assad. Videoer viser hele familier, lige fra spædbørn til gamle bedsteforældre, der får deres struber skåret over med knive.

Men de Islamistiske oprørerne er også involveret i masse-grusomheder. I de sidste par måneder er der blevet offentliggjort billeder, der viser, at oprørerne bogstaveligt talt slagter Assads soldater. De gå endda ofte et skridt videre. De halshugger deres ofre og viser hovedet frem til kameraet, som et tegn på sejr over Alawitterne og Shiitterne.

I en nylig offentliggjort video, indspillet af en organisation, der er tilknyttet Al Qaeda, viser terroristerne stolt det, de kalder "den hurtigste måde at halshugge Alawitter på."

En tilfangetaget ses knælende med hænderne bundet bag kroppen og øjnene dækket af en klud. Foran ham er en pickup-truck, udstyret med et tungt maskingevær. Et medlem af den Islamistiske organisation sigter på offerets hoved og skyder, mens skriget "Allahu akbar" høres.

De seneste optagelser kommer i hælene på en opfordring fra den Islamiske stat, Irak, og al-Shams (ISIS) til en systematisk aflivning af Shiamuslimer. ISIS er den ene af de to grupper, der opererer i Syrien og er tilknyttet Al-Qaeda.

Disse bemærkninger illustrerer borgerkrigens sekteriske karakter, hvor hovedsageligt Sunnimuslimske oprørere forsøger at fordrive Bashar al-Assad’s regime. Han er medlem af Alawiterne, der er en udløber af Shia-Islam. Arutz Sheva 7.