11.12.2013

Kristne bliver brændt levende, halshugget, korsfæstet, tortureret ihjel og fængslet.

Fra Endtimeheadlines/
10. december 2013.

Den "kommende kristenforfølgelse" er allerede begyndt. Ja, den er her allerede. Men hvorfor er de dominerende medier i USA (og i hele Vesten) næsten fuldstændig tavse om dette fænomen?

Når politikere et eller andet sted på kloden uforvarende forarger homoseksuelle eller Muslimer, er der straks nyhedsoverskrifter. Men meget få i Vesten er klar over, at det skønnes, at 100 millioner Kristne i øjeblikket bliver forfulgt, og ca 100.000 Kristne dør hvert år for deres tro.

Som vi ser, bliver Kristne i hele Verden brændt levende, halshugget, korsfæstet, tortureret til døde eller fængslet i metal-containere netop på grund af deres tro. Denne forfølgelse foregår år efter år, og den intensiveres støt.

Men regeringerne i den Vestlige verden og de dominerende medier ignorerer næsten helt det, der sker. De oplysninger, der deles nedenfor, er ekstremt livagtige. Nogle af de hjemmesider, der normalt kører mine artikler, ønsker måske at tænke to gange, før de poster denne artikel.

Grunden til, at jeg har medtaget sådanne livagtige informationer, er, at jeg mener, at det er meget vigtigt at kommunikere præcist, hvad der virkelig foregår derude. Folk skal kende virkeligheden i den Holocaust, der finder sted.

Følgende er korte uddrag fra nyhedshistorier om de Kristenforfølgelser, der finder sted i 12 forskellige lande rundt om på Jorden. Desværre har det store flertal i Amerika (og Europa) endog aldrig hørt om nogen af disse historier... More
---------------------------------------------------------------------------------------------
"Da skal de udsætte jer for trængsler og slå jer ihjel, og I skal hades af alle folkeslag på grund af mit navn. Da skal mange falde fra, og de skal udlevere hinanden og hade hinanden." Matt 24:9-10.