11.12.2013

Google vil have mikrofoner i dit loft og mikrochips i dit hoved.

Fra Endtimeheadlines/
10. december 2013.

Den ledende ingeniør hos Google, Scott Huffman, siger, at mennesker inden for fem år vil have mikrofoner, knyttet til deres loft og mikrochips indlejret i deres hjerner for at udføre hurtigere internet-søgninger.

Huffman sagde i et interview med ”London Independent”, at Google arbejder henimod et koncept, som er baseret omkring mikrofoner i loftet, der reagerer på mundtlige spørgsmål.

"Som en god personlig assistent vil de afbryde dig og sige: ”Du er nødt til at gå nu”, og de vil give dig de oplysninger, du ønsker," sagde Huffman, og tilføjede, at om "fem år... vil Google svare dig på samme måde, som en person svarer nu."

Udfordret på sandsynligheden for, at et sådant system vil være sårbart overfor NSA’s aftapning, svarer Huffman, at folk bare skal stole på, at Google (et selskab, der tillod NSA at udvinde data fra deres Skynet "efter behag") beskytter deres oplysninger.

Huffman lovpriste funktionerne i et sådant system og antydede, at folk kunne bede Google om at sende højdepunkterne i en fodboldkamp på deres TV via mikrofonerne, eller arrangere rejseplaner.

"Jeg kunne spørge min ’Google-assistent', hvor vi skal spise frokost, hvis det skal være et sted, hvor der serveres Franske retter og ikke er for dyrt? Google får sin vilje: "Ok, vi tager til det sted", og når jeg kommer ind i min bil, bør den styre mod denne restaurant."

"Vi er virkelig glade for ideen om, at flere enheder er i stand til at tale med hinanden," sagde Huffman. More
----------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
FBI kan tænde dit web-kamera og spionere på dig.
Google forfølger nu åbenlyst de Kristne.