22.12.2013

Podet ind på et ædelt oliventræ.

Fra News that matters.
21. december 2013.
Uddrag af læserkommentar.

Jeg ville ønske, at flere Kristne ville vende tilbage til deres tros rødder. Mange Kristne tror, at Yeshua startede en slags ny religion, men det gjorde Han ikke! Det, Han gjorde, var at opfylde de profetier, der var skrevet om ham i Skrifterne.

Alle Forårsfesterne blev opfyldt med Hans første komme. Alle Efterårsfesterne opfyldes med Hans genkomst. Hvis man ikke kender disse fester, vil man ikke vide, hvad man skal se efter.

Da Yeshua kom første gang, ville Hans egne - med undtagelse af en troende rest - ikke vedkende sig Ham. Jeg er bange for, at det kan blive lige omvendt ved Hans genkomst. Jøderne vil genkende Ham, men hovedparten af den Kristne Kirke vil ikke.

Blindheden er ved at blive fjernet fra de Jødiske øjne - de er begyndt at se Yeshua som Messias. Mens dette sker, er en stor del af Kirken frafalden.

Mange Kristne er ikke klar over, at de er podet ind i Israel, og ikke omvendt. De, der er uvidende om deres tros rødder, og ingen forståelse har for den profetiske betydning af Herrens Festdage, er i stor fare. De er åbne for bedrag.

Hvis du lærer om dine Hebræisk rødder, bliver du ikke så let bedraget! So, please do it!
------------------------------------------------------------------------------
"For når du blev hugget af fra et vildt oliventræ, som du af naturen hørte til, og mod naturens orden blev podet ind på et ædelt oliventræ, hvor meget snarere vil så ikke de ægte grene blive podet ind på deres eget træ." Rom 11:24.