27.12.2013

Vil etablere islam over hele verden.

Fra Frie-ytringer.com/
27. december 2013.

Først skal Israel erobres. Deretter hele verden. Den palestinske terroristorganisasjonen, Hamas, som styrer Gazastripen, har ikke bare som mål å knuse Israel og kaste jødene på sjøen.

«Det endelige målet for Hamas er å etablere islam over hele verden», erklærte Hamas sin statsråd, Fathi Hammad, under en nylig offentlig tale i Gaza, skriver Israel National News.

«Vi skal frigjøre landet vårt, hvis Allah vil. Vi skal frigjøre vår Al Aqsa-moske og våre byer og landsbyer, som et forspill til etablering av fremtidens islamske kalifat. Derfor, brødre og søstre, er vi på terskelen til en global islamsk sivilisasjonsæra,» proklamerte den palestinske statsråden. «Drivstoff og spydspiss i denne perioden vil være Gaza, og dets mujahedin og ledere vil være fra Gaza, hvis Allah vil,» la han til.

Hammads tale ble oversatt av Middle East Media Research Institute, MEMRI.

Han appellerte til Fatah, som leder den palestinske selvstyremyndigheten i Judea og Samaria, om å slutte å forhandle med Israel. «Vi bare sitter og snakker med jødene. Nok med det! Kom og bli med oss​​, legioner av de troende, som har oversatt Koranen til seier, loven om profetens forfedre til herligheten, og Jihad til frigjøring,» oppfordret han.

«Vi skal starte en tredje intifada, en væpnet revolusjon, en jihad-revolusjon, hvis Allah vil,» fortsatte Hammad, og la til at Gaza og Vestbredden vil smelte sammen innenfor 1948-grensene, i det andre slaget ved Hattin. Det første slaget ved Hattin var da korsfarerne led nederlag for Saladins muslimske hær i 1187.

I følge Israel National News skal Hammad i samme talen, i følge andre kilder, også ha uttalt at Hamas vil skyte og drepe de medlemmene av Gazas væpnede styrker og politistyrker som ikke tar del i morgenbønnen.

Hammad, som er Hamas sin innenriksminister, er kjent for å støtte innføring av islamsk lov (sharia) på Gazastripen.

Også i fjor var innenriksministeren på krigsstien med løfter om erobring av Haifa, Jerusalem og andre israelske byer: