12.01.2014

Breaking News fra Israel uge 3.

Rammer katastrofen Amerika, når de presser Israel?
”Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes." 1 Mos 12:3.
.
Hadet til Israel
Jøder tvinges til at udvandre; israelske ambassader melder om flere og flere overgreb; jøder tør i dag ikke bevæge sig gennem Nørrebro i København. Det er sørgeligt; det er oprørende. Måtte dette seneste udtryk være endnu en påmindelse om, at det faktisk er alvor. Israels blotte eksistens er hele tiden på spil; ét tabt slag og det kan være forbi. Det glemmes alt for ofte. Politianmeldelsen mod Gillon er så åbenlyst absurd, at man kan håbe på, at den vækker bevidstheden om, at Israel er vores alles ansvar. Det er endnu ikke for sent.
.
Israel will make Hamas suffer if Gaza rocket fire continues'
The Islamist Hamas movement is probably not responsible for a recent upsurge in rocket fire out of Gaza where it rules, but will be made to suffer if the salvoes continue, a senior Israeli military official said.
.
Opera i parken, hvor nazist-partiet holdt parader
De tyske nazister holdt deres partimøder i Nürnberg, hvor den største tilbageværende bygning fra nazitiden nu er indrettet som museum.
.
UNESCO avlyser jødisk utstilling etter brev fra araberlandene.
I to år har UNESCO arbei­det med en utstil­ling som doku­men­te­rer jødisk til­knyt­ning til Israel i 3.500 år. Rett før åpnin­gen får UNESCO et brev fra 22 ara­biske land som er opp­rørt over en slik utstil­ling midt under freds­for­hand­lin­gene. Hva gjør UNESCO? Avly­ser utstil­lin­gen som var kom­met så langt at invi­ta­sjo­nene var sendt ut.
.
Nei til forhandling om palestinske flyktninger
Benjamin Netanyahu sier det er intet rom for forhandlinger når det gjelder kravet om «retten til å vende hjem» for palestinske flyktninger. John Kerry håper å få Israel på gli i saken.
.
Iran has 400 missiles with ability to nuke Israel
“Iran possesses over 400 ballistic missiles that can reach Israel, with warheads of 750 kilograms. Syria possesses 200 to 300″ such missiles, having used up part of its arsenal in its civil war.
.
Iran fejrer den Obama-promoverede overgivelse.
For det andet: Den globale front mod Zionismen kan ikke få ordentlig fremdrift, så længe Muslimerne er i krig med hinanden.
.
Australias utenriksminister: - Israelske bosetninger i Samaria og Judea er lovlige.
Under et møte med Israels utenriksminister Avigdor Liberman i Jerusalem denne uken sa Australias utenriksminister Julie Bishop, at de jødiske bosetninger i Samaria og Judea må anses som legale etter internasjonal lov.
.
Egyptiska militärens nya fiende – Hamas.
Efter att ha krossat det Muslimska brödraskapet på hemmaplan har den egyptiska militären utsett ett nytt mål. Nu är siktet inställt på att sabotera för Hamas, som styr på Gazaremsan.
.
Rekordimport av varer fra Israel
Aldri tidligere har Norge kjøpt så mye varer fra Israel som i fjor. Det til tross for boikottaksjoner.
.
.Sales of Adolf Hitler’s “Mein Kampf” manifesto are skyrocketing. But why?
Is it a sign of surging global anti-Semitism, or merely evidence of historical curiosity, enabled by the privacy afforded by the emergence of the “e-book”?
.
Israel i beredskab.
"Iron Dome" nedskyder fem raketter, der var på vej til Ashkelon.
.
Netanyahu vil bevare mere besat territorium
Den israelske premierminister, Benjamin Netanyahu, har forøget arealet på det område, som han ønsker at holde fast ved, efter at en fredsaftale er indgået med palæstinenserne, meddeler Israels radio.
.
Fem raketter avfyrt fra Gaza mot storbyen Ashkelon
Minst fem raketter ble avfyrt fra Gaza-stripen mot den israelske storbyen Ashkelon natt til torsdag. Forsvarssystemet Iron Dome stanset rakettene. NRK melder bare upresist om Israels svar, uten å nevne det palestinske angrepet.
.
Israel avverget at Syria fikk atomvåpen.
Det skriver USAs tidligere forsvarsminister Robert Gates, når han i sine memoarer forteller om hvordan israelsk etterretning avdekket et atomvåpenanlegg i Syria i 2007.
.
Hamas: Israel vil være borte i 2022.
Indenrigsminister i Hamas, Fathi Hamad, markerede årsdagen for ”Gaza-krigen” med Israel december 2008 til januar 2009 ved at fortælle Palæstinenserne, at de fuldt ud vil befri hele "Palæstina" inden for otte år.
.
Abbas vil have Østjerusalem som hovedstad.
Østjerusalem skal være hovedstad i en "fremtidig Palæstinensisk stat", hvis der skal opnås fred!
.
Skænding af Synagoger plager det centrale Israel.
En række Synagoger, beliggende i centrum af Israel, er blevet vandaliseret i den seneste uge, rapporterede de Israelske nyheder fredag.
.
Israel planlægger udbygning.
Israels regjering vedtok sist søndag en utbyggingsplan på 750 nye landbrukseiendommer på tilsammen 3.000 dekar jord på Golanhøydene.
.
Sharon lagt i den jord han elskede
Israel og omkring 20 internationale gæster tog i går afsked med den tidligere premierminister Ariel Sharon ved hans mangeårige hjemsted.
.
Israel sagde farvel til Sharon, mens iagttagere debatterer hans eftermæle
I Israel og mange andre steder har nekrologerne kredset om, hvilket eftermæle Sharon vil få. Vil han blive husket som fadderen til bosættelsespolitikken eller som dén første Likud-leder, der erklærede, at palæstinenserne skulle have en selvstændig stat i Gaza og dele af Vestbredden?
.
Bibelsk vandtunnel opdaget i Østjerusalem.
En "skøn” 2.500-årige underjordisk gang menes at have tjent en konge i Judæa.
.
"Hatikvah" Ariel Sharon til ære - video.
.
Granater fra Gaza rammer nær Sharons begravelse
Israel havde ellers bedt lederne i det palæstinensiske område om at undlade affyring af granater.
.
Vil gjøre det forbudt å si nazi i Israel
Et lovforslag som skal behandles av Knesset, vil gjøre det ulovlig å bruke ordet nazi i Israel.
.
Israel skærper sikkerhed under Sharons begravelse
Israel har givet Hamas-bevægelsen i Gaza klar besked inden mandagens ceremoni, siger kilde.
.
Ny fantastisk israelsk oppfinnelse kan lese for blinde og svaksynte.
Den nye og sensasjonelle israelske teknologiske oppfinnelsen OrCam, som "ser og leser" for blinde og svaksynte er basert på kunstig intelligens og spesielle algoritmer bygget inn i en liten datamaskin, som kan festes på dine briller.
.
Sandheden om Islam og byen Jerusalem - video.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------