15.01.2014

Hamas: Israel vil være borte i 2022.

Fra Israeltoday.co.il/
14. januar 2014.

Indenrigsministeren i Hamas, Fathi Hamad, markerede årsdagen for ”Gaza-krigen” med Israel december 2008 til januar 2009 ved at fortælle Palæstinenserne, at de fuldt ud vil befri hele "Palæstina" inden for otte år.

Ifølge Hamad forudsiger Islamiske profetier, at Israel vil blive erstattet med en Palæstinensisk stat. Dette mål - ødelæggelsen af den Jødiske stat - "vil tage otte år," forklarede han. Hamad insisterede på, at der var en grund til, at tidligere Israelske militæroperationer som ”Operation Cast Lead” 2008-2009 ikke havde kunnet knuse den Palæstinensiske bevægelse, der vil fjerne Jødisk suverænitet.

Når Muslimerne først har vundet den endelige sejr, sagde Hamad, vil "Hittin"-princippet sejre. Det var en henvisning til Saladin’s erobring af Det Hellige Land. Hans erobringer fra korsfarerne begyndte i 1187 med sejren ved slaget om Hittin i det nordlige Israel. Saladin’s styrker trælbandt eller ihjelslog alle ikke-Muslimer.

Mange Israelere og Israelske embedsmænd siger, at de Vestlige fredsmæglere i bedste fald er naive og i værste fald forsætligt uvidende, når de tror, at Hamas og deres langsigtede mål ganske simpelt kan ignoreres under de Israelsk-Palæstinensiske fredsforhandlinger.