05.11.2012

Bankkonto hos Græsk Ortodoks kirke i Jerusalem beslaglagt.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
5. november 2012.

Den Israelske bankkonto hos Den Græsk Ortodokse Kirke i Jerusalem er blevet beslaglagt på grund af ubetalte vandregninger, rapporterer en Israelsk avis.

Ifølge en rapport om sagen fra Maariv fredag, etablerede Hagihon - et uafhængigt selskab, der er grundlagt af Jerusalem Kommune - for 10 dage siden en beslaglæggelse ved Gravkirken på grund af et gældssætningsniveau på 2500 tusind dollars. Gravkirken er under Den Græsk Ortodokse kirkes ledelse.

Theophilos III, den Græske Kirkes Patriark, har planer om at skrive til den Amerikanske Præsident, Barack Obama, og andre verdensledere for at protestere over beslaglæggelsen, siger rapporten.

Jerusalem Kommune har traditionelt frasagt sig betaling for kirkens vand i erkendelse af dens enorme betydning for utallige kristne over hele verden og den turistrafik, den medbringer, sagde betænkningen fra den undersøgende journalist, Kalman Liebskind.

Det første krav om betaling kom i 2004 og blev ignoreret af de kirkelige myndigheder. Forhandlingerne gik i stå, og Hagihon anlagde inddragelse af kirkens formue. Den Græsk Ortodokse Kirke i Jerusalem, der har hovedkvarter i Gravkirken, har været i stand til at betale lønninger til sine præster og hjælpeprogrammer på grund af fastfrysningen, siger rapporten.

Gravkirken siges at indeholde det sted, hvor Jesus blev begravet.

Source: Jewish News Agency

Kommentar:
Det må siges, at Gravkirken ikke er en Kristen kirke, men en Katolsk helligdom. Den blev oprettet af Paven, da han besatte Jerusalem. Blandt andre tvister i forhold til de historiske påstande fra Pavedømmet, hævder mange Baptister og Pinsevenner, at Jesus blev begravet i en grav lige uden for porten til Den gamle By i Jerusalem.

Hvem skulle tro, at religiøse institutioner ville nægte at betale regninger fra kommunen? Det er dårlige frugter, og sådanne vidnesbyrd er uønskede.

Matt 7:18:
”Et godt træ kan ikke bære dårlige frugter, og et dårligt træ kan ikke bære gode frugter.”

Falsk kristendom har altid givet Jesus Messias et dårligt omdømme. Dette er endnu et eksempel. At et religiøst samfund undlader at betale sine vandregninger siden 2004 er skammeligt og en forkert adfærd. Almindelige mennesker ville være blevet fordrevet fra deres ejendomme, hvis de undlod at betale husleje eller skatter.

Jeg beder om, at ingen Jøde i Israel er ved at blive narret til at tro, at anti-Kristne Romersk-Katolske eller Ortodokse præster har noget som helst at gøre med den sande Messias.