11.03.2013

Hagl og skræmmende vejr rammer Indien.

Fra Ivarfjeld.com/
11. marts 2013.

Rajasthan i Indien har været vidne til kolde forhold, og folk blev tvunget til at blive inden døre efter spredt regn, haglvejr og kølige vinde.

Dagtemperaturen faldt med seks grader i Jaipur, og den maksimale temperatur blev målt til 19 grader celsius. Den meteorologiske afdeling sagde, at det var en af de koldeste dagtemperaturer, der var registreret i denne sæson. Folk vendte endog hjem før lukketid på grund af kolde vinde.

Haglvejr kastede livet ud af gear i byerne i nogle områder i Jagatpura og Durgapura.Der blev rapporteret kæmpe skader på afgrøder i Alwar, Pratapgarh, Nagaur og Chittorgarh på grund af haglvejr. Shekhawati regionen, herunder Sikar, Churu og Jhunjhunu-distrikterne, havde jævn regn i lørdags.

Source: The Times of India

Kommentar:
Alle, der ikke tror på Bibelen, vil blive panikslagne, efterhånden som vi nærmer os slutningen, da de ingen fred har i deres hjerter, og ikke ved, hvor de skal hen.

Februar er den tørreste måned i Indien. Alligevel måtte ørken-staten, Rajasthan, stå overfor haglbyger og køligt vejr. Andre dele af Indien, som Goa, havde seks grader celsius over normalen i begyndelsen af marts - ligeså varmt som i Delhi i slutningen af april.

Vi, som er blevet frelst af Jesus, har intet at frygte. Messias har betalt fuldt ud for vore synder, og Han vil snart vende tilbage for at indsamle sine udvalgte.

På vor vej til Himmelen må vi dele de gode nyheder med andre. Krig og rygter om krig, hungersnød, pest og et klima, der er blevet bizart, vil blot føre til Herrens andet komme. Jesus Messias er død for vore synder, og har betalt med sit eget blod. Han er stået op af graven, og Han er i live.

Hvis du tror dette og adlyder Ham, vil Han frelse dig.
Amen.