11.03.2013

Ahmadinejad: Chavez vil vende tilbage sammen med Jesus og Den Tolvte Imam.

Fra Flashtrafficblog.wordpress.com/
11. marts 2013.

For at der ikke skal være nogen tvivl om, hvor dybt den Iranske Præsident, Mahmoud Ahmadinejad, længes efter det snarlige komme af den, han mener, er den Shia-Muslimske Messias, er det værd at bemærke, at den Iranske leder påberåbte sig den tolvte Imam efter den Venezuelanske leder, Hugo Chavez’, død.

"Hugo Chavez er allerede udråbt af den Iranske Præsident, Mahmoud Ahmadinejad, som martyr og en messias. Han sidestiller den nu afdøde Venezuelanske leder med Jesus og den Shiitiske Islams 12. Imam. Han siger: "Jeg er ikke i tvivl om, at han vil vende tilbage, sammen med den retfærdige Jesus og det perfekte menneske," rapporterer The Algemeiner.

"Ahmadinejad gentog også krav, der var fremsat af den Venezuelanske Vicepræsident, Nicolas Maduro, om at Chavez døde af en ”mistænklig sygdom”, men gik ikke så langt som Maduro, da han sidestillede Chavez’ død med den afdøde Palæstinensiske Befrielsesorganisations Formand, Yassir Arafat, som, nogle mener, døde af forgiftning i hænderne på Israel.

Et kabinetsmøde under ledelse af Præsidenten erklærede onsdag for en sorgens dag i Iran, skrev det statslige tv på sin hjemmeside. Under Chavez’ embedstid blev Venezuela nærmere forbundet til Den Islamiske Republik, og Chavez besøgte Iran 13 gange mellem 1999 og hans død i tirsdags. Ahmadinejad har besøgt Venezuela 6 gange siden 2005."