06.03.2013

AIPAC støtter moderen til alle bluffmagere.

Fra Ivarfjeld.com/
6. marts 2013.

Vicepræsident Joe Biden fortæller AIPAC, at den militære valgmulighed fortsat ligger på bordet til Obama, så han kan forhindre, at Iran skaffer sig atomvåben.

Barack Obamas trusler om at bruge militærmagt for at forhindre, at Iran sikrer sig atomvåben, er mere end intetsigende bluff, fortalte Vicepræsident Joe Biden den største pro-Israelske lobby-gruppe, AIPAC, mandag.

Biden sagde, at mens USA foretrækker en diplomatisk løsning på hårdknuden med Iran, ligger der stadig en militær løsning på bordet.

"Præsidenten for De Forenede Stater kan ikke bluffe og bluffer ikke. Præsident Barack Obama bluffer ikke,” sagde Biden til publikum i Washington.

Israel søger forsikringer om støtte fra USA, hvis det beslutter at iværksætte luftangreb mod Irans atomanlæg.

Source: The Guardian

Kommentar:
Enhver tåbe, der troede på George Bush i 2003, er nu villig til at tro på Joe Biden.

Præsident Bush lovede at stoppe Nordkorea i at få atomkraft. Det Hvide Hus skulle bruge "sanktioner og diplomati" for at fastholde Nordkorea som en konventionel militærmagt.

Ordspr 27:6:
”En vens hug er velmente, en fjendes kys er falske.”

Japan er nu inden for missil-rækkevidde af Nordkoreanske atomvåben. Ligeledes vil Israel blive inden for de Iranske atomvåbens rækkevidde.

Den Amerikanske regering har ingen troværdighed. Både den semi-Muslimske, Barack Hussein Obama, og den Romersk-Katolske, Joe Biden, er fupmagere.
------------------------------------------------------------------------------------
Se desuden:
Biden krammer Israel på AIPAC-konference.
PM Netanyahu's video-tale til "AIPAC Policy Conference"