16.04.2013

Peres føler, at Oslo-aftalerne tilvejebragte en "fredsfløj."

Fra Ivarfjeld.com/
16. april 2013.

"På grund af Oslo er der en Palæstinensisk fredsfløj". Shimon Peres opfordrer Israel til at indlede den endelige konfliktløsning.

Der er få ting, som præsident Shimon Peres beklager. Selv om der er en stor Israelsk fløj, der hævder, at Oslo-aftalerne var Israels mest misforståede forsøg på fred, er Peres uenig.

I et omfattende interview med The Jerusalem Post, hvoraf den fulde tekst bragtes i mandagens tillæg til Independence Day, gjorde Præsidenten gældende, at Oslo-aftalerne, som blev undertegnet i september 1993, ikke var en fejltagelse, for uden dem ville der kun være én Palæstinensiske lejr - en terrorlejr.

På grund af de aftaler, siger han, er der en Palæstinensisk fredslejr.

Hvis han har nogen beklagelser, strækker de sig længere tilbage end Oslo. Da Peres var udenrigsminister, indgik han en hemmelig aftale med Jordans Kong Hussein. Aftalen - der blev undertegnet i London den 11. april 1987 i overværelse af den Jordanske Premierminister, Zaid al-Rifai, og Yossi Beilin, der dengang var udenrigsminister - skitserede en ramme for en fredelig løsning på den Arabisk-Israelske konflikt på grundlag af De Forenede Nationers Sikkerhedsråds resolutioner 224 og 338.

De nærmere detaljer skulle drøftes på en international konference, arrangeret af FN, med bestemmelse om, at en løsning ikke ville blive pålagt de berørte parter. Aftalen opfordrede også til at give afkald på terrorisme og vold.

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
Jeg har den dybeste respekt for den Jødiske senior-leder, Shimon Peres. Ingen bør sætte spørgsmålstegn ved den nuværende Israelske Præsidents statsmandskunst. Men i forhold til forståelsen af Jødernes fjender, mangler sekulære mænd som Shimon Peres åndelig dømmekraft.

Ved at hævde, at Ramallah er en "Palæstinensisk fredslejr," bedrager og vildleder han sine Jødiske brødre.

PLO har aldrig og vil aldrig være interesseret i at underskrive en fredsaftale med Israel, baseret på, at Israel skal forblive en Jødisk stat. PLO kan acceptere dannelsen af en "Palæstinensisk stat", baseret på de såkaldte "grænselinjer fra 1967".

Shimon Peres er naturligvis klar over, at der ikke er nogen "grænselinjer fra 1967", blot en midlertidig aftale om at nedlægge våbnene. I det øjeblik, IDF af Knesset bliver tvunget til at trækker sig tilbage fra denne foreløbige linje, vil spillet for at ødelægge hele Israel begynde.

De såkaldte Oslo-aftaler er intet andet end et forræderi af de Bibelsk/Zionistiske befalinger til det Jødiske folk. Bestrid aldrig nogen Jødes ret til at leve i distrikterne, Judæa og Samaria, men adlyd befalingerne, så du ikke kommer i direkte konfrontation med Abrahams, Isaks og Jakobs Gud.

Det Jødiske folk kan aldrig finde fred uden at leve i underkastelse af deres Gud.

Mange religiøse mennesker hævder fejlagtigt, at Jødedommen er en falsk religion. Den korrekte holdning er, at Jødedommen er en ufuldstændig religion, uden et klart billede af, hvem Messias er. Jøderne fortsætter med at vente på deres Konge, Han, som allerede er kommet. Og Han vil snart vende tilbage som Løven af Juda.

Denne mand er Yeshua af Nazaret. Der er ingen anden Messias, end Ham.

Jeg håber og beder om, at Shimon Peres ikke vil fornægte Ham, men snarere omfavne Ham som Israels Klippe. Amen.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Hva er og vil sosialismen?