15.09.2013

Breaking News fra Israel uge 38.

Google satser på israelsk program for sin kjente søkemotors Google Glass
Alle verdens databrukere kjenner datagiganten Google, som nå har lagt sitt planleggings- og utviklingssenter til Israel. Nå har Google valgt en app, et integrasjonsprogram fra det israelske selskapet Any-do til å jobbe med Google Glass.
.
FN atomgruppe afviser arabisk trussel mod Israel
Med 51 medlemsstaters nej-stemmer imod 43 har FNs atomenergi-organisation IAEA idag afvist et forslag om at gøre Israel til et land, som ikke har nogen konstruktiv rolle at spille i debatten om besiddelse af atomvåben.
.
To hundrede millioner Europæere ser Israel som en Nazistat.
Politisk Islam er den nyeste totalitære ideologi, Europa har valgt at gå i retning af for at likvidere det Jødiske folk - og det virker.
.
Putin: Syriens kemiske våben – et alternativ til Israels atomvåben.
Ruslands Præsident gentog Assads kommentarer, da han forklarede, hvorfor Syrien har udviklet kemiske våben; han sagde, at han ikke er 100 procent sikker på, at Damaskus råder over masseødelæggelsesvåben.
.
Rouhani tar med seg anti-zionistisk jøde til New York
Rouhani tar med seg anti-zionistisk jøde til New York.
.
Det Døde Hav bliver ædt op af jordfaldshuller.
Store kløfter ses i regionen med 1 ny pr. dag.
.
Netanyahu til verden før Rohanis charmeoffensiv: - I må stå fast
Statsminister Benyamin Netanyahu har appelleret til verden om at stå fast over for hvad Jerusalem betegner som en iransk charmeoffensiv med opgivelse af flere punkter i Teherans atomprogram.
.
Håper på norsk oljeeventyr i Israel
Store oljemengder av svært høy kvalitet er funnet i havbunnen utenfor kysten av Israel. Funnet er gjort på store havdyp. – Nå må norske selskap kjenne sin besøkelsestid, sier Dag Abrahamsen i Norsk- Israelsk Handelskammer.
.
Israelsk General: Assad kan overleve i Syrien i årevis.
Den Syriske Præsident Assad kan klamre sig til magten i årevis, selvom han har mistet den overordnede kontrol over sit land.
.
Netanyahu puts Iran’s nukes on hold, spends a late afternoon discussing Moses
In reincarnation of David Ben-Gurion tradition, prime minister convenes Bible study circle, including the two chief rabbis.
.
Jødernes redning oktober 1943.
For 70 år siden besluttede den tyske besættelsesmagt, at man også ville løse ”Det jødiske spørgsmål” i Danmark. I den daværende tyske terminologi betød det, at man som i andre besatte lande ville fjerne jøderne fra samfundet. Den såkaldte ”Endlösung”.
.
De Jødiske bosættere vil kæmpe for deres land.
Højreorienterede MKere er begyndt at lægge pres på Netanyahu om ikke at afgive land til Palæstinenserne.
.
Ber FN stoppe IOC-lederens Israel-boikott
Wiesenthal-senteret appellerer til FN om å legge press på den Internasjonale Olympiske Komité for å få dens nyvalgte leder til å avslutte sitt engasjement for boikott av Israel.
.
Vil Israel blive verdens første 'Pengeløse' samfund?
Regeringen gav tirsdag tilladelse til nedsættelse af et udvalg, der skal undersøge, hvordan man kan fjerne kontanter fra den Israelske økonomi. Det sker for bedre at kunne forhindre borgerne i at snyde med deres skatter.
.
Israels kemiske og biologiske arsenal i søgelyset.
Syriens samtykke til en aftale, der vil katalogisere, finde og til sidst ødelægge dens store kemiske våbenarsenal, har bragt Israel og dets forskellige våbenprogrammer tættere på det internationale spotlight, og rejser spørgsmål om, hvad de besidder og ikke besidder og til hvilke strategiske formål, våbnene tjener.
.
Obama og Netanyahu møtes i Washington
30. september møtes USAs president Barack Obama og Israels statsminister Benjamin Netanyahu i Washington.

Rapport: Israel stoppede produktionen af atomsprænghoveder i 2004.
Ifølge ”Bulletin of Atomic Scientists” ophørte Israel med sin nukleare udvikling i 2004 efter næsten 40 år med et nukleart program.
.
Netanyahu: Handling, ikke ord, vil være testen for Syrien og Iran.
Syriens principaftale om at skille sig af med de kemiske våben vil give genlyd i Teheran, sagde den Israelske leder søndag under en mindehøjtid for Yom Kippur-krigen i 1973.
.
Netanyahu: "Israel er idag sterkere enn noen gang før"
På Israels offisielle Jåm Kippurkrigens minnemarkering sa statsminister Benjamin Netanyahu at Israel idag var sterkere enn noen gang tidligere i sin moderne historie.
.
Kerry in Israel: Threat of force against Syria is real
In joint press conference with Netanyahu, US secretary of state says US-Russian plan has 'full ability' to strip Syria all chemical weapons. PM: World must ensure that radical regimes do not have WMDs.
.
Israels hemmelige leger
Canada National Post forteller om israelske leger, som i all hemmelighet har blitt smuglet inn i flyktningeleirer i Jordan og andre steder for å redde syriske liv.
.
Israel vil ikke godkjenne avtale om kjemiske våpen
Is­rael kom­mer ikke til å ra­ti­fi­se­re FN-kon­ven­sjo­nen om kje­mis­ke våpen før nabo­lan­de­ne gjør det, sier en tals­mann.
-----------------------------------------------------------------------------------------