16.12.2013

Dagens julehilsen fra Betlehem er Jødehad.

Fra News that matters.
13. december 2013.

Julehilsenen ifølge Islam er "Boykot Israel". Vatikanet bruger Midnatsmessen til at velsigne terrorister.

Hvert år inviterer borgmesteren i Betlehem, Victor Batarseh, den internationale presse og alle Kristne pilgrimme i Det Hellige Land. Også i år har han tændt det enorme juletræ på ”Manger Square”, det traditionelle sted for Jesu' fødsel.

Og som han gør hvert år, holdt Batarseh en tale, der angiveligt signalerede den mest eftertragtede julegave: "Fred på jorden, og i mennesker velbehag,” bortset fra, at hans juleønske ikke gjaldt alle mennesker. Batarseh klagede over, at Israels sikkerhedshegn "har reduceret det 2.000 år gamle forhold mellem Betlehem og dens tvillingeby, Jerusalem."

Batarseh lod ikke fakta stå i vejen for sin afsluttende julehilsen om "fred", men opfordrede til en international boykot af Israel.

Source: Israeli Magazine, Israel Today

Kommentar:
Sidste år rejste den Latinske Patriark fra Jerusalem til Betlehem for at gennemføre den traditionelle Katolske midnatsmesse. De Islamiske ledere i Ramallah fandt også vej til prædikestolen.

Den Vatikantro Biskop kaldte ikke PLO-lederne til at omvende sig til Jesus Messias, hvilket er det eneste, der kan redde dem fra den kommende vrede.

I stedet for velsignede Pavens mand i Israel tilhængerne af Muhammed, og hyldede deres "frihedskamp". Vatikanet og Mekka er enige om, at Jøderne er uromagerne i Mellemøsten.

Vi skal være klar over, at "julehilsener” let kan blive fordrejede og misforståede. Mennesker har altid prøvet at lægge deres eget budskab til det sande Evangelium.

Nazisterne i Tyskland var gode Katolikker, der fejrede jul. De føjede ikke blot en masse "krydderier" til Evangeliet. De tjente en falsk "Jesus", der var opfundet af dæmoner i det bundløse hul.

Mens SS-officerer sang "Julesalmer" og gik rundt om juletræet, gassede andre Nazi-soldater millioner af Jøder, idet de troede, at sønner og døtre af Israel var deres ”Guds” fjender.

I dag er "Jul" blevet en næsten lige så ond syndehøjtid med et orgie af shopping, fuldskab og smagløst hedenskab. Det evige lys, der blev født i Betlehem, er blevet dækket af mørke, og byen er besat af hedninger, som er de sande fjender af Bibelens Gud.

Første gang offentliggjort: 21. december 2010.
---------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Nazister går amok i Sverige.
Alarmerende nynazistisk jødehat sprer seg over hele Europa og USA