29.03.2012

Malmø by kan ikke håndtere flere indvandrere.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
28. marts 2012.

Ilmar Reepalu advarer imod mere immigration til byen Malmø i Sverige. 25 procent af befolkningen er nu Muslimer.

Den 22. marts talte borgmesteren i Malmø, Sverige, imod mere indvandring til byen.

- Byen kan ikke håndtere denne indvandring, hævder Reepalu i et interview med Magasinet Neo. Han klager over en enorm stigning i kriminaliteten, og over at skolerne i byen falder fra hinanden med dårlige eksamens-resultater.

- For syv år siden åbnede en person skudild mod mit hus. Ved en anden lejlighed måtte jeg beskyttes i en skudsikker bil, afslører Reepalu.

I januar 2009 protesterede en enorm forsamling i Malmø mod den Israelske militæroperation i Gaza. De råbte "Forbandede Jøder" og "Hitler, Hitler, Hitler". En Jødisk tilhænger af det Israelske Davis Cup hold, der spillede i Malmø, blev angrebet med en glasflaske, og en primitiv brandbombe blev udløst i folkemængden.

Det Nordamerikanske Nazi-charter i Simon Wiesenthal-Centeret udstedte en rejse-advarsel for Jøder i Sydsverige. Ilmar Reepalu bebrejder stadig Jøderne for besværlighederne i Malmø.

- Den Jødiske menighed i byen er infiltreret af højrefløjs-aktivister. De burde vide bedre end at arrangere et offentligt træf til støtte for Israel på det vigtigste marked i byen, siger Reepalu. Han hævder, at det lokale bystyre i Malmø hverken støtter anti-Semitisme eller Zionisme.

Den Jødiske rabbiner i Malmø er forarget og chokeret over borgmesterens påstand om højrefløjs-"infiltration", og hans fornægtelse af Jøders ret til at vise støtte til Israel i offentligheden.

Source: Magazine Neo

Kommentar:
Ilmar Reepalu er født i Estland, og er selv indvandrer i Sverige.

Lad os drage en parallel til Balkan. Det er interessant, at den nyeste nation i Europa har set en transformation fra verdslig regering til Islamisk regering på blot 40 år.

I 1970erne var omkring 60 procent af befolkningen i Kosovo-distriktet i det tidligere Jugoslavien Muslimer. Den Muslimske befolkning er i dag på 90 procent.

Efter at NATO smed den Serbiske regering ud fra Kosovo i 1999, har der været en tavs etnisk udrensning i den nyfødte stat. Etniske Ortodokse kristne og troende Kristne er enten blevet tvunget ud eller har valgt frivilligt at forlade landet.

Da Kosovo måske snart bliver medlem af Schengen, vil der ingen love være, der stopper Muslimerne i Kosovo i at immigrerer til Sverige og Stockholm. Ej heller til Oslo, der allerede har en voksende befolkning af "flygtninge" og indvandrere fra Kosovo.