27.04.2012

Frankrig vil bringe NATO-Jihad-knudepunkt til Israels grænser.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
27. april 2012.

Den Franske udenrigsminister, Alain Juppé, siger, at Frankrig har diskuteret at påberåbe sig kapitel 7 i FN-pagten, som kan håndhæves militært med andre stormagter.

Frankrig rejste muligheden for militær intervention i Syrien i onsdags, og siger, at FN bør overveje skrappere foranstaltninger, hvis den internationale fredsplan, der er blevet rystet af vold, i sidste ende kollapser.

Opgørelsen afspejler den stigende internationale frustration med daglige angreb, der har forhindret en våbenhvile mellem de tropper, der er loyale mod præsident Bashar Assad, og de væbnede oprørere, som forsøger at smide ham på porten.

Aktivister siger, at regeringstropperne dræbte mindst 29 civile i onsdags, heraf 12 i bombardementet i den centrale by Hama. Oprørerne angreb andre steder og dræbte mindst fire sikkerhedsfolk.

Den Franske udenrigsminister, Alain Juppé, siger, at Frankrig har diskuteret at påberåbe sig kapitel 7 i FN-pagten, som kan håndhæves militært med andre stormagter. Den Amerikanske udenrigsminister, Hillary Clinton, sagde i sidste uge, at FN bør bevæge sig hen imod et sådant skridt for at tillade foranstaltninger såsom rejser og finansielle sanktioner samt en våbenembargo. Hun nævnte ikke en militæraktion. USA har i mere end et år været imod yderligere militarisering af situationen.

Source: Time.com

NATO har reelt set sat den sekulære Arabiske nationalisme og Baath-partiet ud af spillet både i Irak og i Libyen. Syrien vil nu være det næste mål for Jihad.

NATO er det mest effektive værktøj til radikalisering af Muslimer verden over. Efter 10 år med frastødelse og radikalisering af den Islamiske verden, havde Obama været i stand til at vende NATO bort fra støtte til Islamisk Jihad. Ti milliarder af dollars blev sendt til Afghanistan og Irak, bare for at "forsvinde".

Den seneste stemme for krig er den nuværende Franske præsident, der er ved at miste magten. Som en moderne Napoleon ønsker han at starte en krig i et forsøg på at bevare magten.

Se: Jesus Messias kommer snart tilbage til jorden. Den sidste kamp mellem ondt og godt vil stå i Zion.

Men for alle, der tror på de Bibelske profetier, er dette forventet. NATO skal bringes til Israels grænser, for at den globale regnbue-alliance kan bygges. Den endelige krig mod Bibelens Gud vil komme fra Nord, og intuitivt jage soldaterne til markerne ved Armageddon i Nord-Israel. De vil komme fra Libanon over Golan.

Der vil de internationale "fredsbevarende styrker" stå over for et jernspir. Deres øjne vil rådne i øjenhulerne, mens de unge NATO-soldater kæmper sammen med Islamisk Jihad.

I alle generationer bliver vore bedst unge bedraget af deres ledere. De bliver føde for den sataniske krig mod Guds verden. Deres blod bliver ofret til Molok.

Slut jer ikke til fjender af Sandheden og dermed frivilligt gå ind ad den brede port til Helvede.