02.06.2012

Paven har underskrevet "fredsaftale" med Den Arabiske Liga.

Fra Ivarfjeld.wordpress.com/
2. juni 2012.

Vatikanet og Den Arabiske Liga enedes i 2009 om at arbejde sammen for at fremme fred og retfærdighed i verden. Aftalen blev gjort efter et møde mellem Pave Benedikt XVI og Ligaens generalsekretær.

Det blev rapporteret af det Katolske News.com den 29. april 2009. Dette er den historie, jeg skrev, for næsten tre år siden. Nu har jeg foretaget frisk forskning og tilføjet oplysninger.

Vatikanets aftale med Den Arabiske Liga blev underskrevet et par uger før, Paven kom på besøg i Jerusalem og tog en tur op på Tempelbjerget. Uden en aftale med Den Arabiske Liga ville denne tur med Imamerne ikke har været mulig. Den nuværende Pave blev den første Pave nogensinde, der gik på Tempelbjerget.

I et særskilt møde underskrev Amr Moussa og Vatikanets udenrigsminister, ærkebiskop Dominique Mamberti, et aftale-memorandum mellem de to sider. I en udtalelse fra Vatikanet lød det:

”Under de hjertelige møder blev der lagt vægt på betydningen af aftalen, som er beregnet til at fremme øget samarbejde mellem parterne med henblik på at fremme fred og retfærdighed i verden.”

Denne video-optagelse er fra undertegnelses-ceremonien:


”Særlig betydning lagde man på det interkulturelles og den interreligiøse dialogs- rolle”, sagde Vatikanets erklæring. "Møderne tillod en meningsudveksling om den internationale situation, især i Mellemøsten, og om behovet for at finde en retfærdig løsning på den Israelsk/Palæstinensiske konflikt, samt de andre konflikter, der plager området," sagde Pavestolen.

Paven rejser til Mellemøsten i næste måned på en pilgrimsrejse til Det Hellige Land.
Benedikt vil besøge Jordan, Israel og de Palæstinensiske områder. Den Arabiske Liga kræver, at Israel skal opgive Jerusalem som hovedstad, og at Jøderne skal forlade deres hjem i Samaria og Judæa. Det Bibelske hjerteland skal afleveres til Muslimsk kontrol, således at en ny Islamisk stat kan dannes.

Den Islamiske Republik, Iran, er ikke medlem af Den Arabiske Liga, da republikken ligger uden for det, der kaldes den Arabiske verden.

Vatikanet arbejdede for fred med Fascisterne:
Paven i Rom har en meget sølle rekord som pålidelig fredsskaber. I 1929 indgik Paven en fredsaftale med den Facistiske Italienske leder, Benito Mussolini. Via denne aftale fik Vatikanet deres stat i Rom, og den Romersk-Katolske tro blev statsreligion i det Fascistiske Italien.

Lateran-konkordiet af 1929:
Benito Mussolini læste sine akkreditiver forud for underskrivelsen af Lateran-traktaten på vegne af kong Victor Emmanuel III. Kardinal Gasparri (siddende), underskrev på vegne af Pave Pius XI. Rom indgik også en lignende fredsaftale med Nazi-Tyskland i 1933. Rom gjorde dette i et forsøg på at "Deltage i de kræfter, der arbejdede for fred i verden".

Hvad har de til fælles? Deres had mod det Jødiske folk, og et ønske om kontrol over Verden.

Den Hellige Stol underskrev et konkordat med Hitler-Tysklands kardinal, Pacelli, som repræsenterede Pave Pius XI. "Reichskonkordatet" blev indgået med den regering, der var ledet af den Nazistiske kansler, Adolf Hitler, den 20. juli 1933 i Rom.


[På billedet fra venstre: Nationalistparti-politiker og Hitlers vice-kansler, Franz von Papen, Giuseppe Pizzardo, Pacelli, Alfredo Cardinal Ottaviani, Rudolf Buttmann]

Ærkebiskop, Cesare Orsenigo, den Pavelige nuntius i Berlin den 20. april 1939: Orsenigo fejrede Hitlers fødselsdag. De fester, der blev indledt under Pacelli (Pave Pius XII), blev en tradition. Hver 20. april var kardinal Bertram i Berlin for at sende "de varmeste lykønskninger til Føreren i Tysklands biskoppers og stifters navn med ”inderlige bønner, som Katolikkerne i Tyskland sender til himlen på deres altre."

Vatikanet og Fascisterne havde en fælles "fredspartner" i Mellemøsten. Før Den Arabiske Liga blev dannet i 1945, rejste Stormuftien af Jerusalem, Mohammad Amin al-Husayni, til Berlin i november 1941 for at udtrykke sin støtte til Adolf Hitler. Amin al-Husayni havde det samme had til Jøderne, og støttede Nazi-Tysklands ambitioner i Mellemøsten. Han var enig med Nazi-lederen om, at det Jødiske folk var kilden til forstyrrelserne i verdensfreden.

Det er interessant, at Bibelen siger, at alle nationer skal gå imod Israel, lige før Messias vender tilbage. Messias er ved at forberede os på World War III, der skal blive en umulig kamp for overlevelse for staten Israel. Alle nationer og en falsk Messias skal tvinge Israel ind i en falsk fred. Så skal den sande Jødiske Messias komme.

Læs mere om, hvordan Vatikanet stadig fejlbedømmer, hvem Fascisterne i Mellemøsten er, og fejlagtigt beskylde Israel for at anvende de samme metoder som Nazisterne.

Læs mere om de "fredspartnere" , Paven har valgt i Mellemøsten (eng.)