24.04.2013

Israelsk general: Vi må snart bombe Iran.

Fra Ivarfjeld.com/
24. april 2013.

"Dette vil blive nået, hvis USA ønsker et kirurgisk angreb for at stoppe Irans atomprogram."

Tidligere chef for den militære efterretningstjeneste (MI), Major General Amos Yadlin sagde tirsdag:

 "På alle praktiske områder har Iran passeret Israels nye røde linje." ‪ ‪ ‬ ‬

"Det er så tæt på, at det vil være svært at stoppe Iran i at træffe en afgørelse om en afsluttende kraftanstrengelse med bomben," advarede han. Han - den nuværende leder af forskningen ved MI - sagde også, at Assad bruger Saringas i Syrien.

Yaldin, der fungerer som direktør for ”Institut for National Security Studies”, sagde på sin årlige konference: "I løbet af sommeren vil Iran være en til to måneder fra den endelige beslutning om en bombe."

"Det er så tæt på, at det vil være svært at stoppe Iran i at træffe en afgørelse om en afsluttende kraftanstrengelse med bomben."

Yaldin sagde: "Iran vil - uden drastiske ændringer af systemet i det pres, der lægges på dem - fortsætte med at vinde tid og udvide sit atomprogram. Der kan ikke blive nogen aftale, hvis aftalen har en pris."

Han tilføjede, at pålideligheden af de militære Amerikanske løsningsmodeller er en faktor for forhandlingernes succes. "Denne pålidelighed vil blive nået, hvis USA ønsker et kirurgisk angreb for at stoppe Irans atomprogram, og hvis USA understreger, at de godt kan håndtere enhver optrapning på grund af det målbevidste angreb."

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Den Iranske krise kan næppe sammenlignes med nogen anden krise i vores moderne verden. Den bedste parallel i historien er de Britiske forhandlinger med Hitler i München i 1938. Chamberlain fik Hitlers underskrift på et stykke papir og erklærede "fred i vor tid".

Hvis Iranerne føler at USA forbereder sig på et massivt militærangreb, vil Teheran også skifte taktik. Repræsentanterne for Ayatollahen kommer hurtigt til bordet og underskriver en historisk "fredsaftale".

En mand som Barack Hussein Obama er en sandsynlig kandidat til at indtage Nevill Chamberlaines plads. Dækket af alle medier og på enhver Smart-phone, kan Obama smile til hele verden fra Teheran. "Islam er helt sikkert en religion, der ønsker fred, fred i vor tid". For Jøderne vil dette være et nyt, stort bedrag på vejen mod det sidste og ultimative Holocaust.

Se: Israels Gud er det Jødiske folks klippe. Men Hans Yeshua Messias lovede dem trængsler og tårer.

Matt 24:19-21:
”Ve dem, der skal føde, og dem, der giver bryst i de dage. Bed til, at jeres flugt ikke skal ske om vinteren eller på en sabbat. For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Mange Jøder har afvist Ham, men de kan ikke forvente, at andre skal komme og redde dem. For enden af vejen vil det være Israel mod resten. Når vi ser denne Globale alliance blive dannet, vil enden komme hurtigt.

Er du parat til at møde Messias?