25.04.2013

Opdatering af Endetidstegn: Jordskælv, Pest og meget mere.

Fra News that matters/
25. april 2013.
Af Gloria.

Jordskælv:
Nu to dage efter, at et jordskælv på 7,0 ramte Sichuan-provinsen i Kina, venter beboerne stadig på redning samt livsvigtige ting som drikkevand, fødevarer, medicin og telte. Epicentret for jordskælvet var i Lushan, et landamt 160 km sydvest for provinshovedstaden, Chengdu. Kinas statsdrevne ”Xinhua News Agency” citerer lokale myndigheder for at sige, at der har været mindst 192 dødsfald, mere end 11.000 sårede, og at 23 mennesker stadig savnes. Imidlertid har det vist sig vanskeligt at få bekræftet dødstallene og skaderne på bygninger, da politiet har afskåret både udenlandske og kinesiske medier fra at komme til Lushan fra den nærliggende by Ya'an.

Source: Time World

Tokyo:
Et større jordskælv på 7,2 ramte ud for det nordlige Japan i dag, siger seismologerne, men der blev ikke udsendt tsunamivarsel.

Jordskælvet ramte kl. 3:05 GMT nær den Russisk-administrerede økæde, Kurillerne, 1490 km nord for Tokyo, siger ”Geological Survey” i USA. Det var placeret i 122 km’s dybde. Jordskælvet rystede byerne i det nordligste Japanske præfektur, Hokkaido."

"Vi har ikke modtaget nogen rapporter om skader indtil videre," siger en talsmand fra Hokkaido’s politi og tilføjer, at der ikke har været nogen rapporter om skader.

Source: Business Line

Formodet meteor oplyser himlen over Argentina:
Tusindvis af indbyggere i den Argentinske by, Santiago del Estero, fangede i de tidlige timer søndag formiddag et glimt af en formodet meteor, der lyste op på himlen over byen. Dette skete omkring k.l 3:20 (lokal tid). Argentinske myndigheder mener, at den spektakulære ildkugle var forårsaget af en meteor, der kom ind i Jordens atmosfære og opløstes. Nogle vidner indberettede til de lokale aviser, at de følte en svag rysten kort efter at have set meteoritten.

Source: NTD TV

Pest:
Fugleinfluenzaen blev fatal for en 52-årig kvinde fra Shanghai, hvis lunger blev så beskadiget, at hun begyndte at få kvælningssymptomer. Dette forårsagede, at hendes vitale organer hurtigt lukkede ned, siger læger i Kina. Pensionisten blev syg den 27. marts med feber, der steg til 40,6 grader Celsius (105,1 Fahrenheit), skrev lægerne på Huashan Hospital i Shanghai i en rapport om sagen i tidsskriftet ”Emerging Microbes & Infections”. Behandling med intravenøse antibiotika, steroider, antistofbehandling, og mekanisk ventilation hjalp ikke, og hun døde den 3. april.

Source: Bloomberg

BEIJING 21. april (Xinhua) - I løbet af en periode på 24-timer, der udløb kl 16 søndag, bekræftede Kina seks nye tilfælde af human H7N9-fugleinfluenza, herunder fem i Zhejiang og en i Jiangsu. ”National Health and Family Planning Commission” sagde i sin daglige opdatering om H7N9-tilfælde, at i alt 102 H7N9-tilfælde er blevet rapporteret i Kina, herunder 20, som er endt med døden.

Samlet set er 12 patienter med H7N9 blevet udskrevet fra sygehuse efter at have modtaget behandling, og de andre 70 patienter er ifølge kommissionen blevet behandlet på udpegede hospitaler. I alt 33 tilfælde, heraf 11, der er endt med døden, er rapporteret i Shanghai. Fireogtyve tilfælde, herunder tre dødsfald, er blevet rapporteret i Jiangsu-provinsen, og 38 tilfælde, herunder fem dødsfald, i Zhejiang-provinsen. Anhui-provinsen har rapporteret tre tilfælde med ét, der endte med døden. Beijing har indberettet ét tilfælde, og tre er blevet rapporteret i Henan-provinsen.

Source: China News

Kommentar:
Med en stigning i jordskælv, sygdomme, lovløshed/mord, solpletter og forfølgelse af Kristne måtte man være temmelig blind for ikke se, at selv nu fortæller Jesus os, at Han er nær.

Luk 21:11:
”Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen.”

Tiderne er endnu værre, end de var for et par måneder siden. De "endetidstegn", som Gud gav os, stiger i styrke og forekommer stadig hyppigere.

2 Tim 3:1-4:
”Men det skal du vide, at i de sidste dage skal der komme hårde tider. For da vil mennesker blive egenkærlige, pengeglade, pralende, overmodige, fulde af hån, ulydige mod deres forældre, utaknemlige, spottere, ukærlige, uforsonlige, sladderagtige, umådeholdne, brutale, fjender af det gode, forrædere, fremfusende, hovmodige, de vil elske nydelser højere end Gud.”

Det, jeg har postet i denne artikel, er kun en lille brøkdel af, hvad der sker nu, og hvad der endnu ikke er kommet.

Matt 24:21-22:
”For da skal der være en stor trængselstid, som der ikke har været magen til fra verdens begyndelse indtil nu og heller aldrig vil komme. Og hvis de dage ikke afkortedes, blev intet menneske frelst; men for de udvalgtes skyld vil de dage blive afkortet.”

Vær vågen! Forbliv stærk i Jesus, og tag Guds fulde rustning på, bed, prædik Hans Ord og afvent vor Konges komme!

Matt 24:42-44:
”Våg derfor, for I ved ikke, hvad dag jeres Herre kommer. Men det ved I, at vidste husets herre, i hvilken nattevagt tyven kommer, ville han våge og forhindre, at nogen brød ind i hans hus. Derfor skal I også være rede, for Menneskesønnen kommer i den time, I ikke venter det.”
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Læserkommentarer på "News that matters" kan ikke i alle tilfælde anbefales.