14.05.2013

USA skænkede Libyen til Islamisk Jihad.

Fra News that matters.
13. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

"Livet er for de fleste Libyere værre, end det var under Gaddafi".

Storbritannien og USA vil fjerne diplomatisk personale fra Libyen midt i politisk uro i landet. Professor Mark Almond siger til RT, at spiren til vold for det meste findes i uorden. Libyens tilstand er forværret, siden Gaddafi blev væltet.

Det Amerikanske Udenrigsministerium siger, at det har "godkendt den beordrede tilbagetræden af ikke-akut personale fra Libyen." Det siger, at den Amerikanske ambassade i Tripoli vil fortsætte med at være "åben og velfungerende"

En talsmand fra Udenrigsministeriet siger, at Storbritanniens ambassade midlertidigt trækker et lille antal ansatte tilbage – hvoraf de fleste "arbejder til støtte for ministerier, som har været ramt af den seneste udvikling."

Den "seneste udvikling" henviser til en stigning i vold, der blev udløst, da to tidligere rebeller belejrede to ministerier sidste måned på grund af en lov, som indfører forbud mod embedsmænd, der tjente under den tidligere Libyske leder, Muammar Gaddafi.

Siden da har bevæbnede mænd omgivet den udenlandske Libyske ambassade, og Benghazi har været udsat for bombeangreb, som beskadigede en politistation.

Source: Russisk TV

Kommentar:
Da de fleste af de Vestlige medier blot kopierer de officielle pressemeddelelser, er det en lettelse at læse de Russiske medier. De er ikke helt fri for Putinisme, men de giver stadig en værdifuld indsigt.

Da NATO blev misbrugt til at fjerne en sekulær diktator i Libyen, blev Onkel Sams militær brugt til at støtte folk, der dræber i "Allah’s" navn.

Washington har nu mere end 20 års erfaring i at hjælpe Islamiske kræfter med at overtage nationer i den Arabiske og Persiske verden.

Efter, at USA fjernede Saddam Hussein fra magten, er Irak sunket dybt ned i anarki, kaos og sekterisk Islamisk vold.

Når Obama Administrationen er klar til at erklære "sejr" i Kabul, vil Afghanistan gå samme vej.

USA’s Præsident er underkastet det Islamiske Kongerige, Saudi-Arabien. Både Præsident George W. Bush og Præsident Obama rejste til Riyadh for at modtage deres priser. De blev hædret for deres store præstation for Islam.

Det igangværende forræderi er massivt, og den uhyggelige død breder sig dybt ind i magtens korridorer i Washington.

Den trojanske hest er kommet til de Amerikanske kyster.

De fleste Amerikanere har bind for øjnene i åndelig henseende, og de forstår ikke den tragedie, der er ved at ske. De har accepteret Obama's løgne og tror, at Islam er en "fredens religion."

Jesus Messias talte om frygtelige tider, efterhånden som vi nærmer os afslutningen på denne tidsalder.

Nådens tidsalder er ved at være forbi, og en tidsalder med guddommelig dom er ved at begynde. Størstedelen af menneskeheden vil stå over for dom og gå fortabt. Men ikke dig, da du er villig til at omvende dig og adlyde Bibelens Jesus.

Amen.