22.05.2013

”Allah’s" soldater på krigsstien i Stockholm.

Fra News that matters
22. maj 2013.

En Muslim slår en politibetjent, og en kvinde råber "Allah o Akba. Politiet tager flugten." Fanget på kamera.

De Skandinaviske lande vil stå overfor lignende borgerkrige som f.eks. Nigeria.

Når Muslimer får hold på et kvarter eller en by, oversvømmer de stedet med "onkler og tanter”. I alle lande, hvor Muslimer udgør mere end 20 procent af befolkningen, vil der være problemer og optøjer og til sidst "Jihad".

Skandinaverne er utroligt naive. De har ladet Muslimer overtage store dele af deres hovedstæder. Det er ganske chokerende, at en gruppe på 10 bevæbnede Muslimer kan arrangere den slags i byer som Oslo og Stockholm.

De statslige komplekser og parlamenter ligger næsten ubeskyttede. Ligesom i 1939 har Norge opløst sit forsvar, og er ikke i stand til at forsvare sig mod det mindste angreb. Nordmændene sover og forstår ikke det igangværende forræderi af deres nation.

Mark 13:19:
”For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Herunder fakta om Husby, en multikulturel forstad til Stockholm. Der er flere Muslimer samlede her, end i mange dele af Somalia.

31. december 2007: Husby har i dag en stor befolkning af indvandrere, for det meste fra Tyrkiet, Libanon, Syrien, Irak og Somalia. 81,9 pct. af indbyggerne har en udenlandsk baggrund i første eller anden generation
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Se desuden: Islamist slår politibetjent i Stockholm.