23.05.2013

Israel forbereder sig på regional krig.

Fra News that matters
23. maj 2013.

Ministeren for Hjemmefronten, Gilad Erdan, starter en øvelse med det formål at forberede civile på krig og siger, at krig ikke er et spørgsmål om 'hvis', men om 'når'.

"Det er ikke længere et spørgsmål, om missiler vil blive fyret af mod Israels store befolkningscentre, men hvornår det vil ske," sagde Forsvarsminister Gilad Erdan tirsdag før en landsdækkende øvelse.

Borgerkrigen raser i Syrien, og uheldsvangre Israelske løfter om at forhindre, at avancerede våben lander i hænderne på terrororganisationerne, er kun en del af baggrunden for den årlige nationale øvelse i undtagelsestilstand, der skal afholdes i næste uge.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Israel er den eneste demokratiske nation i verden, der har været drevet ved hjælp af nødlove siden dens uafhængighed i 1948.

Araberne har aldrig accepteret Israel, og den Vestlige verden understøtter nu de totalitære Islamiske kræfter i Mellemøsten. Det Arabiske forår blev støttet af USA, Nato, EU og FN. Nu står Israel alene, og skal igen kæmpe for sin overlevelse.

De, der fører krig mod Jerusalem, kæmper imod Israels Gud. De vil alle stå over for dom. Israels Gud er Faderen, Sønnen og Helligånden. Omvend jer fra jeres onde veje, og tag imod Guds Søn som jeres frelser. Han betalte med sit eget blod for jeres synder.

Amen.