11.05.2013

"Bengazigate" jagter Barack Hussein Obama.

Fra News that matters.
11. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Obamas mænd ønskede ikke, at Senatet skulle kende til CIA’s advarsel om det usikre Bengazi og de høje risici for Islamisk terrorangreb.

Notaterne blev anvendt til at klargøre Susan Rice, den Amerikanske ambassadør i FN, før hun optrådte på tv-talkshow et par dage efter angrebet.

[Foto: Den Amerikanske ambassadør, J. Christopher Stevens, bæres døende bort]

ABC-rapporten om e-mails imellem Det Hvide Hus, ”State Department” og efterretningstjenesten om angrebet viste, at de endelige samtaleemner gennemgik en stribe revisioner, der annullerede henvisningerne til tidligere terroradvarsler.

I en e-mail-udveksling protesterede talskvinden for ”State Department”, Victoria Nuland, mod at inkludere CIA’s henvisning til efterretninger om truslen fra al-Qaeda i Benghazi og det østlige Libyen.

Det "kunne blive misbrugt af medlemmer (af Kongressen) til at afklapse State Department for ikke at være opmærksom på advarslerne, så hvorfor skulle vi ønsker at give næring til det”? skrev Nuland i en e-mail.

En kilde, der er fortrolig med Benghazi-notaterne, sagde, at Nuland var bekymret for, at samtalen gik længere end til det, hun fik lov til at sige under sine briefinger, og at "CIA forsøgte at frikende sig selv på "State Departments" bekostning."

Source: Reuters

Kommentar:
Når man vælger en semi-Muslim til Det Hvide Hus, baner man dybest set vej for en Trojansk Hest.

Sandheden er ikke længere vigtig, og en ordning, baseret på kompromiser, tager over. Det er vigtigt for "Obamaitterne" at rubricere Islam som en "fredens religion". Enhver henvisning i officielle dokumenter, der hævder det modsatte, vil naturligvis blive slettet.

Vi får at vide, at kampen mod Islamisk terrorisme findes. Nu skal det kaldes en krig mod "ekstremisme".

Obama forsøgte at skyde skylden for drabet af den Amerikanske ambassadør i Libyen på en videofilm, der var  en "ærekrænkelse af Muhammed", idet han kopierede ramaskriget fra hans Muslimske venner i Det Muslimske Broderskab i Egypten og fra Imamerne i Saudi-Arabien.

De, der "ikke respekterer Islam", fik skylden for den Amerikanske ambassadørs død.

At denne Islamiske terrorhandling fandt sted den 11. september 2012, blev forklaret som betydningsløst. Kun "konspirationsteoretikere" kunne hævde en forbindelse.

Richard Nixon stod over for sit Watergate. Lad os håber og bede om, at Barack Hussein Obama kommer til at stå over for sit ”Bengazigate”.