13.05.2013

Israel accepterer sodomi og bliver hjemfalden til dom.

Fra News that matters.
13. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Rigsadvokat Yehuda Weinstein ved regeringsdomstolen kan tillade Israelske homoseksuelle at have børn.

Rigsadvokat Yehuda Weinstein meddelte, at ægtefæller, der er forældre til børn, undfanget via en stedfortræder i udlandet, vil få tildelt forældreskabsstatus uden den tidligere langvarige og komplekse adoptionsproces.

Rigsadvokatens erklæring fulgte efter flere begæringer for højesteret fra homoseksuelle par, der krævede, at begge fædre bliver registreret som forældre, når blot én af dem er den biologiske far gennem surrogat-undfangelse.

Weinstein fastslog, at indtil færdiggørelsen af en ordentlig lovgivning vil Familieretten være i stand til at udstede en retskendelse, som anerkender den ægtefælle i forældreskabet, der ifølge et genetisk testbevis er den biologiske far, samt andre betingelser, som vil blive yderligere uddybet i en fremtidig lovgivning.

"For første gang, kræver staten ikke en adoptionsproces, og par vil ikke skulle vente seks måneder, før processen starter, men kan indlede den, når barnet ankommer til Israel," forklarede Alon, en advokat, der appellerede til højesteret sammen med sin ægtefælle.

Source: Ynetnews.com

Kommentar:
Det er smertefuldt for alle Evangeliske venner af Israel at se Israel indordne sig under efterspørgslen fra de mennesker, der lever i Sodomi.

Der er omkring 20.000 Messianske Jøder i Israel. Snesevis af tusinder er hemmeligt troende. De lever som hemmeligt troende på grund af frygten for forfølgelse fra de Ortodokse Jøder.

Resten af Jøderne synes at være fortabte. På grund af deres afvisning af Messias må de stå overfor dommen. De har intet blod at henvise til, når de bliver holdt ansvarlige for deres synder.

Genoprettelsen af Israel blev heller ikke gjort, fordi Jøderne er retfærdige, eller fordi de er frelst. Staten Israel blev genfødt i 1948 på grund af "Guds hellige navn". Han lovede at gendanne Israel, og Han har gjort det, så alle, der er blinde, kan se det, når de åbner en Bibel og læser det profetiske ord.

Selvom de har haft Bibelen i hundreder af år, er der stadig millioner af sekulære Jøder, der nægter at tro, at der er en Gud for Israel. De lever fortsat i udskejelser og synd. Deres accept af Sodomi er ikke en mindre alvorlig synd, end i den gamle epidemiske homoseksuelle kultur i Sodoma.

Denne sørgelige udvikling i Israel er Bibelsk. For enden af vejen skal byen Jerusalem være fyldt med snavs, afgudsdyrkelse og perversion. Byen skal ændre sig til Sodoma og Egypten. De to vidner, der opfordrer Israel til at omvende sig, bliver forfulgt og dræbt.

Åb 11:8:
”Og deres lig skal ligge på gaden i den store by, hvis åndelige navn er Sodoma og Egypten, og hvor deres herre blev korsfæstet.”

Støt de Messianske Jøder i Israel. De elsker Yeshua Messias, og de prædiker fortsat Evangeliet samt advarer deres med-Jøder om den kommende dom. De er Zionister og støtter Jødernes ret til at leve i Judæa og Samaria. De accepterer ikke nogen opdeling af Jerusalem.

Nu fortsætter du i det samme spor - fortsætter arbejdet, ligesom apostlene gjorde. De navne, der ikke er skrevet i Livets Bog, vil gå fortabt.

Åb 20:15:
”Og hvis nogen ikke fandtes indskrevet i livets bog, blev han styrtet i ildsøen.”

Jesus Messias have barmhjertighed med alle bedragede sjæle.