06.05.2013

Hvorfor Netanyahu beordrede flere luftangreb på Syrien: Analyse.

Fra Bibleprophecyblog.com/
Af Joel C. Rosenberg.
5. maj 2013.

Omkring kl. 2:00 søndag morgen lokal tid gennemførte Israelske kampfly endnu en runde luftangreb mod Syriske mål. Dette var den anden runde forebyggende Israelske angreb i de sidste 48-72 timer.

Målene var i og i nærheden af hovedstaden, Damaskus, og tidlige rapporter angiver, at de omfattede opbevaringssteder for avancerede missiler, som Assad-regimet var klar til at overføre til den Iransk-opbakkede terrorgruppe, Hizbollah, i Libanon.

STORE SPØRGSMÅL:
• Kommer der flere Israelske luftangreb?
• Vil Assad-regimet – eller Hizbollah, eller Iran — gøre gengæld? Syriske embedsmænd hævder allerede, at Israels handlinger er en "krigserklæring."
• Vil dette udløse en ny regional krig, eller hjælpe med at forhindre en, ved at sende et klart budskab til Israels fjender om ikke at krydse de røde linjer?
• Hvordan vil Obama-administrationen og andre verdensregeringer reagere?

Én ting er klart: Netanyahu venter ikke længere på, at Obama skal handle. Israel tager nu føringen i beskyttelse af sin egen nationale sikkerhed.

Israelske embedsmænd ser, at Syrien hænger i en tynd tråd, og Iran, Hizbollah og andre terrorstyrker bevæger sig i et vakuum. De se, at Syrien har anvendt kemiske våben to gange. Og endnu gør hverken præsident Obama eller andre verdensmagter noget ved det.

Men Israel har besluttet, at de ikke kan vente længere på Washington.