05.05.2013

Ivar Fjeld skriver fra Norge.

Fra News that matters/
4. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Norge promoverer de "intelligente prostituerede."
Den Norske Tabloid VG glorificerer "intelligente prostituerede", der ønsker at lovliggøre prostitution.

I lørdagsudgaven af den Norske Tabloid, "VG", er den 27 år gamle "luksusludder" hovedhistorien.

Tilbage i Norge er det interessant at se den slags ting.

Avisen gør det til et hovedpunkt, at denne unge kvinde, der er New Age Yogi, og ønsker at blive lærer, er meget intelligent.

Hun er medlem af "Mensa", et forum for folk med en IQ højere end 120.

Logikken synes at være: Da hun er meget intelligent, må det at sælge sex være en ædel aktivitet. Derfor får hun hele forsiden i Tabloiden samt halvdelen af dens kronik-magasin for at fremme legalisering af prostitution i Norge.

Udfordringen for Norske læsere, er, at VG præsenterer sig selv som en avis for intelligent læsere. Avisen har en konservativ fortid, og har masser af artikler og analyser om Norsk politik.

Nu er det på tide at sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor VG har reduceret sig selv til et pornomagasin?

Skyldes det, at VG’s redaktion er blevet forvandlet fra at være et center for journalistik, til at være  en rede for alfonser?

De første sider i denne avis fremhæver, at der ikke synes at være nogen direkte sammenhæng mellem umoral og en manglende evne til at få høje karakterer i skolen. Men modsat, kan mænd, der tjener penge nok til at betale for ydelser fra denne prostituerede, være meget overbetalte journalister og redaktører af VG?

Norge er helt sikkert ved at synke.

Det tidligere Kristne Kongerige er den eneste nation, der har fjernet Kristendommen fra sin forfatning og er vendt tilbage til Hedenskabet. Og måske mest overraskende: Alle MPere fra partiet for den Norske Kristendoms befolkning (Kr.F) stemte for at erstatte ordene "Evangelisk" og "Luthersk" med "humanisme".

Selv de to Kristelige dagblade støttede ændringen i forfatningen. Kun to MPer stemte imod, og de var begge fra Landbrugets Centerparti.

Dette er helt unikt, og viser til hvilket niveau af dumhed, Nordmændene er faldet. Det vil være vanskeligt at finde en mere spektakulær ændring af Kristen tro end denne bizarre antikristelige handling.

Sidste weekend stemte selv Kr. F. til fordel for at åbne partiet for ledere, der ikke anser sig selv for at være Kristne.

For at understrege deres vandring tilbage til Hedenskabet, inviterede de en Lesbisk til at underholde ved deres årlige kongresmiddag. Hun gav ikke blot partileder Knut Arild Hareide en stort knus. Hun tog næsten brysterne ud af BHen, da hun krammede ham. Nogen gik fra festmiddagen i protest. Andre jublede og viste, hvilke urene ånder, der har taget dette parti ved næsen.

Ved slutningen af tidsalderen begynder endog en tidligere fest for Kristne at fremme Sodomi. Dette er virkelig en spektakulær begivenhed.

Luk 17:28-30:
”Eller som i Lots dage: De spiste og drak, købte og solgte, plantede og byggede; men den dag, da Lot forlod Sodoma, regnede ild og svovl ned fra himlen og udslettede dem alle. På samme måde skal det være den dag, da Menneskesønnen åbenbares.”

Ikke blot er Norge en af de største sponsorer af Islamisk terrorisme mod den Jødiske stat Israel. Det store forræderi af Jesus Messias kommer bestemt uindskrænket til os i Norge.