17.05.2013

Indien får centraliseret overvågningsenhed for alle borgere.

Fra News that matters.
17. maj 2013.

Indien etablerer centrale overvågningssystemer – et projekt, der over landets kommunikations-tjenester giver det adgang til alt, hvad dets borgere gør.

Normalt betragtes mennesker, der hævder, at deres regering udspionerer dem, som paranoide eller konspiratoriske. Men i de sidste mange år er det blevet svært virkeligt at afgøre forskellen mellem disse konspirationsteorier og virkeligheden.

I løbet af de sidste par uger er Indiens regering begyndt at udrulle, hvad den refererer til som ”Central Monitoring System” – et projekt, der giver dem adgang til alt, hvad deres borgere foretager sig over landets kommunikationstjenester. Systemet sporer telefonopkald, SMS og onlineaktiviteter som chats og e-mails, og giver myndighederne mulighed for nemt at overvåge borgerne.

Sådanne systemer er ikke en ny idé. USA har overvejet sådan en idé siden 11. september og måske endda længere. Problemet med Indiens gennemførelse, udgivet som lov efter Mumbai-bombningen i 2008 og igen i 2011, er manglen på regler til at forhindre, hvad privatlivets fortalere kalder "misbrug" af systemet.

Mange aktivister, både i Indien og i udlandet, er bekymrede over, at regeringen vil fortolke det grundlæggende princip så bredt som muligt og gøre det muligt at bruge værktøjet til "rimelige sikkerheds-praksis og -procedurer", hvilket forhindrer alle i at kritisere det, uden at blive beskyldt for forræderi eller støtte til terrorisme.

Indien er imidlertid ikke det eneste land, der forsøger at få mulighed for at overvåge borgernes adfærd online. Kina og Nordkorea er de mest kendte emner, der blokerer for adgang til websteder og indgang til internet-aktiviteter. Det menes, at den Kinesiske regering endda bruger lokale tekniske virksomheder til at eksportere kommunikationssystemer til andre lande (dvs. Huawei, ZTE) for at udspionere regeringer, virksomheder og civilt liv.

I februar afdækkede ”The Guardian” spionage-software, der blev udviklet til det Amerikanske militær i 2010 af Raytheon, ”Rapid Information Overlay Technology” (Riot). Softwaren er i stand til at spore brugere af sociale netværk, logge billeder, spore positioner etc. fra Facebook, Twitter og andre store internet-tjenester, og kortlægge folks rejsevaner og forbindelser.

I slutningen af sidste måned stadfæstede den Israelsk rigsadvokat, Yehuda Weinstein, at sikkerhedspersonalet i Ben-Gurion lufthavn må beordre, at turisterne giver dem adgang til deres e-mail-konti, og at de må true med nægtelse af indrejse, hvis de afslår.

I et brev, sendt til ”Association for Civil Rights” i Israel (ACRI) efter skandalen i juni 2012, som førte til hård kritik af regeringen, skrev Weinstein, at politikken er bakket op af loven, og kan anvendes i tilfælde af "relevante mistænkelige tegn" samt med passagerernes samtykke. Som svar sagde Lila Margalit fra ACRI "sådan samtykke"– givet under trussel om udvisning – kan ikke tjene som grundlag for en drastisk krænkelse af privatlivets fred".

Source: Israel Homeland Security

Kommentar:
Det bør ikke overraske nogen, at Indien tager føringen i verden med hensyn til elektronisk overvågning. I Indien er der 300-400 millioner analfabeter. De kan ikke læse skriftlige meddelelser i de klassiske medier. De skal have AUDIO-meddelelser, og de skal instrueres i detaljer om, hvad de skal gøre.

At kommunikere med +300 millioner menneske er umuligt uden elektronisk transmission. Og for at man skal være i stand til at "tale til alle", skal de alle tagges og være sporbare.

For mange er Indien kaotisk og ikke mulig at overvåge. Det vil ændre sig hurtigt, når alle i Indien er elektronisk tagget. Selv i søvne vil folk modtage elektroniske impulser, der kommer i form af regerings-godkendte visioner og drømme.

Den Indiske regering forbinder den elektroniske tagging med adgang til den grundlæggende forordning. En million analoge rationeringskort erstattes dagligt med det elektroniske AADHAAR-kort. Hvis man ikke registrerer sig online, men begrænser sig fra registrering af biometriske data, vil man ikke kunne købe statsstøttet madlavningsgas.

For den fattige del af befolkningen i Indien er der intet andet alternativ end at få dette kort. Hvis man ikke kan acceptere dette "elektroniske mærke", vil man ikke få mad. En sulten mand vil i sidste ende ikke gøre indsigelser imod at blive tagget med et lille elektronisk stempel eller mærke.

Velkommen til den endelige Antikrists dage. Hans globale system til total kontrol er ved at blive opbygget. Hastigheden er størst i Indien.