14.05.2013

Massiv honningbidød truer den Amerikanske fødevareforsyning.

Fra News that matters.
13. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Næsten én ud af tre kommercielle honningbi-kolonier i USA døde eller forsvandt sidste vinter.

Dette er en uholdbar nedgang. Den truer nationens fødevareforsyning, og der er flere faktorer bag nedgangen.

Pesticider, svampemidler, parasitter, vira og fejlernæring — menes at forårsage det tab, som blev officielt annonceret i dag af et konsortium, bestående af forskere, biavlere og videnskabsmænd i ”Department of Agricultur”.

"Vi kommer nærmere og nærmere på det punkt, hvor vi ikke har nok bier i dette land til nødvendig bestøvning," sagde entomolog Dennis van Engelstorp fra ”University of Maryland”, som leddede den undersøgelse, der dokumenterer nedgangen.

Biavlerne mistede 31 procent af deres kolonier i slutningen af 2012 og begyndelsen af 2013, dobbelt så mange som det, der bliver betragtet som acceptabelt af naturlige årsager.

Tabene er i overensstemmelse med de priser, der er dokumenteret siden 2006, da biavlernes bekymringer medførte den første landsdækkende undersøgelse af honningbiernes sundhed. Det håb, der var rejst af fald i tabsraterne til 22 procent i 2011-2012, blev udslettet af de nye tal.

Source: True News

Kommentar:
Amerika er helt sikkert en suveræn militærmagt. Men det vil ikke beskytte Amerikanerne for at blive lagt i seng på grund af en lidelse.

Den dag, Amerika ikke kan brødføde sig selv, vil fødevarepriserne på verdensmarkederne stige dramatisk.

300 millioner Amerikanere, der er gennemsyret af en gæld på 16 billioner dollars - en nation tæt på konkurs – vil måske ikke kunne købe importerede fødevarer.

Luk 21:11:
”Der skal komme store jordskælv, og sted efter sted skal der komme hungersnød og pest; der vil ske forfærdelige ting og vise sig store tegn fra himlen.”

Bibelen taler om frygtelige tider i endetiden, men de fleste mennesker afviser Sandheden. Ledelsen i Washington har vendt sig til hedenskabet, og hele nationen må betale en kostbar pris for denne dumhed.