09.05.2013

Jøder angrebet for at bede på Tempelbjerget.

Fra Bibleprophecyblog.com/
8. maj 2013.
Af Ryan Jones.

Fem Jødiske mænd blev anholdt i onsdags for stille at bede oppe på Jerusalems Tempelbjerg - et udtryk for tro, som fik mange Muslimer omkring dem til at eksplodere i raseri.

Politiet, der var stationeret på det ømtålelige hellige sted, sagde, at en hob Muslimer samledes omkring de Jødiske mænd og overdængede dem med fornærmelser. Det kom næsten til slagsmål, før Islamiske embedsmænd trådte til for at genoprette roen på betingelse af, at de Jødiske tilbedere blev arresteret.

Jøder og Kristne må ikke bede oppe på Tempelbjerget af frygt for, at de forstyrrer de Muslimer, der i øjeblikket styrer komplekset.

Dagen før anholdt det Israelske politi på Tempelbjerget, Jerusalems Mufti, Sheikh Muhammed Hussein, på mistanke om, at han havde opirret en hob Muslimer, som angreb og sårede to embedsmænd.

Embedsmanden blev angrebet, da han ville berolige en ung Muslimsk dreng, der havde råbt fornærmelser mod en anden gruppe Jødiske besøgende, der i øvrigt ikke forsøgte at bede på Jødedommens helligste sted. De blev chikaneret blot for at være Jøder.

Lederen af ”Israels Ministerium for Religiøse Anliggender” lovede onsdag at gennemgå og ajourføre de nuværende love, der forbyder Jøder og Kristne at tilbede på Tempelbjerget. Bekendtgørelsen kom under et møde i Knessets Indenrigsudvalg og havde titlen, "Jødernes opstigning til og statsautoritet på Tempelbjerget.”

Mange har hævdet, at ved at nægte Jøder og Kristne religionsfrihed på det hellige sted har Israel i de seneste fem år effektivt demonstreret, at de i virkeligheden ingen autoritet har på Tempelbjerget.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Vil gi opp Tempelplassen når Messias kommer.