09.05.2013

Netanyahu inviterer Kina til at bistå ved "fredsprocessen."

Fra News that matters.
8. maj 2013.
Publiseret af Ivar Fjeld.

Dette er en interessant artikel, der giver os det Kinesiske perspektiv på Israel i Dragens År.

”Greater China”, 2. februar 2012. "En Dragedans i Negev, af M. K. Bhadrakumar".

Der er ingen registrering af drager i nomadelivet i Negev-ørken, og registreringen går mindst 4.000 år tilbage (nogle siger 7.000). Dette kan være ved at ændre sig nu i Dragens År.

Beduinerne i Negev vil snart opleve synet af en Kinesisk-bygget jernbanestrækning, der snor sig gennem den skønne blanding af brune, klippefyldte, støvede bjerge, wadier og dybe kratere. Den fører mod Nord fra feriestedet, Eilat ved Aqaba-bugten, og op imod det Østlige Middelhav.

I en tale ved et socialt arrangement i Tel Aviv opfordrede Netanyahu skarpt Beijing til at arbejde sammen med Israel om at "tage sig af udfordringerne med at sikre Mellemøstfreden".

Og Kinas ambassadør i Israel, Gao Yanping, der var til stede, svarede:

Den videre udvikling af forbindelserne mellem Kina og Israel er ikke kun gavnlige for begge lande og de to folk, men den er også meget befordrende for regional stabilitet, fred og global velstand.

Når man står overfor den løbende omformning og tilpasning i regionen [læs Det Arabisk Forår] og i verden, ser man, at Kina/Israel-forholdet nu har nået et nyt historisk punkt. Vi bør fortsat arbejde sammen, vokse sammen og lykkes sammen i de kommende år.

Dette er berusende, modige tanker til en region, hvor engle frygter for at træde. Men udviklingen i Kina/Israel-båndet i dag er sådan, at selv da Gao talte i Tel Aviv, tog hendes modpart i FN i New York, ambassadør Li Baodong, "dødvandet" i fredsprocessen i Mellemøsten til efterretning og gentog Kinas stærke støtte til en Palæstinensisk stat som en del af en to-stats løsning, for at genskabe det Palæstinensiske folks ”lovlige” ret.

Source: Atimes.com

Kommentar:
Mange Israelere bliver afhængige af New Age under deres besøg i Indien. Der synes at være en anden slags udgydelse af onde ånder omkring det urene forhold mellem Israel og Kina.

I de sidste dage vil der ganske sikkert blive forfærdelige tider.

Luke 21:16:
“I vil blive udleveret, selv af forældre og brødre, slægtninge og venner, og nogle af jer skal de få dømt til døden.”

Jøder vil forråde Jøder, og selv de, der er ”navnkristne", vil svigte deres egne brødre.

Den grove fejl er ulydighed imod Israels Gud. Der er ingen anden Gud end den Gud, der bragte Hebræerne ud af Egypten. Jøderne er nu klar til at gå lige ind i det moderne slaveri, hvor de bliver trælbundet af Drageånden fra Kina.