31.05.2013

Simultan-fejring af Eukaristien.

Fra Catholicnews.com/
Den 28. maj.

Vatikanet organiserer den 2. juni simultan-fejring af Eukaristien på verdensplan.
Vatikanstaten (CNS)--Vatikanets embedsmænd foretager strategiske telefonopkald til nogle af Verdens mest fjerntliggende bispedømmer, og forsøger at kontrollere, at der i hver af Verdens beboede tidszoner vil bliver organiseret en times Eukaristisk tilbedelse, sammenfaldende med kl. 17-18 Rom tid den 2. juni.

Vatikanet forsøger at organisere en Global bønnetime omkring Eukaristien "for første gang i kirkens historie," sagde Ærkebiskop Rino Fisichella, formanden for ”Det Pavelige Råd til fremme af Den Nye Evangelisation”, det kontor, der organiserer begivenheder til ”Troens År”.

Pave Frans vil præsidere over tilbedelsen og velsignelsen i St. Peters Basilika. Gudstjenesten begynder kl. 17 den 2. juni, den dato, hvor de fleste bispedømmer i Verden fejrer festen for Herrens Legeme og Blod.

For at fejre den på samme tid som Paven, begynder Katolikkerne i Mumbai kl. 20:30, i New York vil den begynde kl. 11, i Seattle kl. 8, i Honolulu klokken 5. om morgenen og i Sydney kl. 3 den 3. juni.

I mindst to tidszoner - Greenwich Middeltid minus 10 timer - og GMT minus 2 timer - er der ikke meget håb om deltagelse, sagde Ærkebiskoppen, da begge tidszoner dækker store områder med ubeboet Ocean.

Ærkebiskop Fisichella sagde, at den verdensomspændende tilbedelse vil "vidne om den dybe fromhed, der findes i Eukaristiens kirke," mysteriet om den virkelige tilstedeværelse af Kristi legeme og blod, som forener og nærer alle Katolikker.

Mens bispedømmerne er frie til at organiser timen med bøn og tilbedelse, som de har lyst, sagde han. Pave Frans har valgt en bestemt bøn for hver halve time af tjenesten. Den første, sagde Ærkebiskop Fisichella, vil være for kirken og dens barmhjertigheds-mission; den anden for behovene hos dem, der lider, herunder krigsofre, arbejdsløse, syge, indvandrere og fanger.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden: Paven fornægter Jesu andet komme.

Fra Kommentar af Ivar Fjeld: Jesu andet Komme på Romersk-Katolsk vis er Jesus i Eukaristien (Nadveren). Desværre er mange Evangeliske Protestanter blevet overbevist om det samme.

Du skal give afkald på Pavedømmets onde. Den Romersk Katolske "kristus" er en kopi. Den Romersk Katolske Kirke lærer, at "Jesus" allerede er vendt tilbage i Eukaristien (nadveren). Guds rige findes i kirken, og Tusindårsriget er den nuværende regeringstid for "Kristi vikar", Paven."

Katolikkerne får at vide, at Messias’ perfekte eksistens er opfyldt i Eukaristien (nadveren).