01.05.2013

Washington og Den Arabiske Liga er enige om Auschwitz-linjen.

Fra News that matters/
1. maj 2013.
Af Ivar Fjeld.

Qatar’s FM al-Thani siger, at delegationen til John Kerry’s kontor accepterer en løsning baseret på 1967 linjen med mindre "gensidigt aftalte landombytninger."

De Arabiske stater syntes i mandags at blødgøre fredsplanen fra 2002, da en topembedsmand fra Qatar sagde, at Israel og Palæstinenserne burde handle jord snarere end at stadfæste deres 1967-grænser.

Sheikh Hamad bin Jassim al-Thani, Qatars Premier- og Udenrigsminister, kom med kommentaren, efter at han og en gruppe Arabiske embedsmænd mødte den Amerikanske Udenrigsminister, John Kerry, for at diskutere, hvordan man kan fremme en Israelsk-Palæstinensisk fred.

Som taler på vegne af en delegation fra Den Arabiske Liga gjorde Sheikh Hamad en indrømmelse til Israel ved udtrykkeligt at rejse muligheden for landombytning, selv om landet længe angiveligt har været en del af fredsaftalen.

Justitsminister, Tzipi Livni, refererede i et interview med Army Radio tirsdag morgen til al-Thani’s kommentarer som "meget positive nyheder".

Source: Jerusalem Post

Kommentar:
John Kerry’s vej frem er dybest set et stort skridt tilbage - tilbage til Auschwitz-linjerne.

Hvis Israel bliver tvunget til at trække sig ud af Samaria, bliver det umuligt for IDF at forhindre, at staten Israel bliver ødelagt.

Israel vil være knap 14 km bred lige nord for byen Netanya. Islam vil endelig være i stand til at drive alle Jøder ind i et område, der er en lille smule større end de områder, der omgav Auschwitz i Polen.

Selv religiøse Jøder vil støtte denne onde plan, for følelsen af, at Israel er stærk nok til at forsvare sig selv, lever i et område, der er en lille smule større end New York. Sekulære Jøder vil tro på Muslimerne og have tillid til deres løfte om endelig at anerkende et "Mini-Israels" ret til at eksistere. Man lærer aldrig af fortiden, og forstår ikke de åndelige realiteter.

Da Amerikanerne har taget en semi-Muslim som Præsident, er det fuldt forståeligt, at Washington nu arbejder på linje med Den Arabiske Liga.

Det smerter at se det Jødiske folk tvivle på deres Gud, og gå ind i det ultimative bedrag.

Malakias 1:2:
Herren hader Edom og elsker Israel
”Jeg elsker jer, siger Herren. I spørger: »Hvordan elsker du os?« Esau er jo Jakobs bror, siger Herren, men jeg elsker Jakob.”

Kræfterne i Kairo og Washington skal stå over for et jernscepter i Zion. Israels Gud har lovet at drive alle sine fjender mod det endelige slag og ind i den endelige dom. Messias vil snart vende tilbage til byen Jerusalem.

Joel 4:1-2:
”I de dage og på den tid, når jeg vender Judas og Jerusalems skæbne, samler jeg alle folkeslagene og fører dem ned i Joshafats dal. Dér vil jeg holde rettergang med dem om mit folk og min ejendom, Israel, som de spredte blandt folkene. De delte mit land imellem sig.”

Alle mennesker skal høste, hvad de har sået, og i sidste ende skal de betale for evigt for deres tåbelighed.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Læs desuden:
Netanyahu-calls-for-peace-deal-to-avert-binational-state/
Hvad betyder bi-national?