12.06.2013

Gafni: Messias kommer ikke - på grund af det anti-Jødiske Knesset-udvalg.

Fra Ivarfjeld.com/
12. juni 2013.

"Messias vil se, hvad dette udvalg gør, og så vil Han ikke komme!"

Dette er MK Moshe Gafni’s ord (United Torah Judaism). Han reagerede på, at Knesset-forfatningens ”Law and Justice”-udvalg godkendte lovforslag, der kan betyde, at kvinder påvirker valget af Rabbinske dommere. Par kan nu registreres til ægteskab i alle byer. Den Harediske MKer, der ser lovforslaget som en trussel mod den Jødiske tradition, langede ud.

Knesset-forfatnings ”Law and Justice”-udvalg kom mandag tættere på et lovforslag, der tillader Israelske par at registrere sig til ægteskab overalt i landet, ikke bare i byen i deres bopælskommune. Ved en omarbejdet afstemning godkendte udvalget også et ændringsforslag, der vil give mandat til optagelse af kvinder i den komité, der vælger Rabbinske dommere.

Nogle ultra-Ortodokse lovgivere ser dette forslag som en modsætning til Jødisk tradition, og nogle ser det som en trussel mod de ultra-Ortodokses nuværende kvælertag på alle Rabbinske tjenester og institutioner.

I et svar på søndagens stemmeafgivelse kritiserede MK Moshe Gafni (United Torah Judaism) skarpt udvalgsformanden, MK David Rotem (Yisrael Beytenu), og sagde: "Messias vil se, hvad dette udvalg gør, og så vil Han ikke komme!"

"Dette udvalg er blevet skraldespanden i Jødedommen. Alle de anti-Jødiske love finder jer," sagde Gafni til Rotem, som selv er en rettroende Ortodoks Jøde.

"Du har altid været anti-religiøs! Du er en stor helt, du taler og taler, og det er grunden til, at du ikke kan være repræsentativ for den Judaistiske valgkomité — dette udvalg har brug for stærke mennesker.

Source: Israel Hayom

Kommentar:
De mest traumatiske beskyldninger mod Liberale Israelere kommer fra deres egne Ortodokse brødre. Der bliver sagt til de Liberale, at de er grunden til, at Messias ikke kommer. Hvis de blot ville blive ultra-Ortodokse, ville Jødernes Konge dukke op og regere Israel, får de at vide.

For alle Messianske Jøder, der tror, at Yeshua er Messias, er den slags krav ikke Bibelske. Hvis mennesket kunne forhindre Gud i at gøre noget, ville mennesket selv blive "gud". Tanken om, at man kan fortælle Gud, hvad Han skal gøre, er afgudsdyrkelse.

Messias vender tilbage til Jorden i tidens fylde, ligesom Han dukkede op første gang ifølge de Bibelske profetier.

Heb 9:28:
”.. sådan er Kristus ofret én gang for at bære manges synder og vil anden gang komme til syne, ikke for syndens skyld, men for at frelse dem, som venter på ham.”

Messias vil komme på et tidspunkt, hvor de gudløse ikke forventer Ham. Han vil komme for at frelse dem, der venter på Ham.
Amen.