19.06.2013

Netanyahu efterspørger en våbenfri "Palæstina-stat".

Fra News that matters
19. juni 2013.

Israels Premierminister synes, at "Palæstinenserne" kan få en stat, hvis PLO fraskriver sig alle deres våben.

Jeg vil søge en demilitariseret Palæstinensisk stat, siger Netanyahu. Økonomi- og Handelsminister, Naftali Bennett, bemærkede, at en to-stats-løsning har nået en "blindgyde", hvilket medførte en vred respons fra både den Palæstinensiske myndighed og den Israelske koalition. PA embedsmand: Bennetts kommentar er "farlig."

En dag efter, Økonomi- og Handelsminister Naftali Bennett erklærede, at forestillingen om en to-statsløsning på den Israelsk-Palæstinensiske konflikt havde nået en "blindgyde", udsendte Premierminister Benjamin Netanyahu mandag en reaktion på den kontroversielle udtalelse, og sagde: "udenrigspolitikken formes af statsministeren, og min holdning er klar."

"Jeg vil søge en forhandlingsløsning [med Palæstinenserne], hvor man vil have en demilitariseret Palæstinensisk stat, der anerkender den Jødiske stat," sagde Netanyahu til Reuters, da han blev adspurgt om Bennetts bemærkninger.

Source: Israel Hayom

Kommentar:
Der har næppe været nogen stat på Jordens overflade, som ikke har haft en væbnet forsvarsstyrke, så Benjanin Netanyahus "Palæstina" er den ultimative utopi.

Det problem, Netanyahu står overfor, er, at den dag han i princippet accepterede en ny stat, kaldet "Palæstina", overgav han sig til Islams løgne.

Netahyahu vil blive trukket rundt ved næsen og få fortalt, at han skal fastsætte acceptable betingelser for dannelsen af en sådan stat. Netanyahu kan ikke kræve, at Araberne ikke skal have tilladelse til at bære våben, da PLO allerede er bevæbnet af USA. Disse bevæbnede mænd kaldes "Daytons Styrker". Da den Amerikanske regering har accepteret, at PLO er bevæbnet, vil resten af verden følge trop. Den Israelske regering vil kun kunne begrænse antallet af skydevåben, og styrken af ildkraften.

Det er ligesom den våbenfri zone i Rhinlandet. Husker du denne fatale fejltagelse?

Benjamin Netanyahu må omvende sig og sige undskyld til de Jødiske bosættere. Det vil glæde Israels Gud og Hans Messias, Jesus af Nazareth.