12.07.2013

Liberale Jøder revser Zionister og omfavner "Palæstianisme."

Fra News that matters.
12. juli 2013.

Amerikanske Jøder revser den Zionistiske minister, Naftali Bennett. De ønsker at opdele Israel, og etablere en ny Islamisk stat for "fredens skyld".

I en sjælden irettesættelse af en siddende Israelsk minister har tre store midtsøgende Jødiske grupper i de seneste uger kritiseret Naftali Bennett, Økonomichef i Premierminister Benjamin Netanyahus regering, for at sige, at en to-stats-løsning er en "blindgyde". Bennett har også opfordret regeringen til at annektere Vestbredden.

"Minister Naftali’s bemærkninger, der blankt afviser visionen om to stater for to folk, er forbløffende kortsigtede," sagde David Harris, den Amerikansk/Jødiske komités administrerende direktør, i en erklæring den 17. juni.

"Da han er medlem af den nuværende Israelske regering, er det vigtigt, at hans opfattelse afvises af landets øverste ledere."

”Anti-Defamation League” (ADL) og ”Det Jødiske Råd for Offentlige Anliggender” (JCPA), paraplyorganisation for offentlige politiske grupper, forkastede også Bennett, der er leder af det højredrejede parti, ”Jødiske Hjem”, selv om JCPA’s erklæring ikke nævner ham personligt.

Et lignende punktum blev sat af ADL’s nationaldirektør, Abraham Foxman, i en nylig kronik, der opfordrer Netanyahu til at tøjle Bennett og Viceforsvarsminister, Danny Danon, som også har erklæret to-stats-løsningen for død.

"Det ville være godt for Mr. Netanyahu at finde så mange lejligheder som muligt til at genvinde sit engagement i en to-stats-løsning, og endnu en gang gøre det klart, at det er ham, der ønsker at gå frem gennem forhandlinger, mens det er Mahmoud Abbas, der indsprøjter de afvisninger, som er den sande hindring for fred," skrev Foxman.

Source: JTA.org

Kommentar:
Israels Gud ønsker ikke, at det Jødiske folk skal gå på kompromis i Zion. De skal være gode husholdere over det land, som Herren sagde til dem, at de skulle tage sig af.

Da Jerusalem blev befriet i 1948, ville det være en alvorlig synd at opdele Davids by, og tvinge Zions Bjerge tilbage under Islamisk besættelse.

Mange Amerikanske Jøder er liberale og ser på Bibelen som en samling gode historier. De er Jødiske af tradition og kultur, men har ikke nogen tro på den Gud, der er blevet åbenbaret for menneskeheden.

Mange Jøder elsker at leve i kødet i Amerika. De støtter Obama, vel vidende, at de vil få skylden, hvis den Amerikanske Præsident ikke overbeviser Netanyahu. Og mange Amerikanske Jøder føler, at den Saudiske "fredsplan" for Israel må gennemføres.

Da de fleste liberale Jøder ingen spirituel dømmekraft har, falder de i Satans fælde. Den Saudiske "fredsplan" er blot endnu et skridt hen imod ødelæggelse af et Zionistisk Israel.

I stedet for at støtte en engageret Zionistisk bosætter som Naftali Bennett, slutter de sig til alle, der prøver at dæmonisere ham.

Igennem hele det Jødiske folks historie har der været nogle, der har gjort oprør mod deres Gud. De stod overfor Hans vrede og gik til grunde.

Vær vis. Støt Zionismen og den Jødiske stat Israel. Stå op for det befriede Jerusalem og det Jødiske folks ret til at leve i Judæa og Samaria.

Må Herren velsigne alle, der vælger side med de engagerede Jødiske bosættere.
Amen.