12.07.2013

Merkel hvidvasker Obamas Amerikanske spionforbrydelser.

Fra News that matters.
12. juli 2013.

"Efterretninger er obligatoriske for demokratier", forklarer den Tyske Kansler, Angela Merkel.

Merkel understregede, at efterretning "altid har været og fremover vil være af afgørende betydning for borgernes sikkerhed" i demokratiske lande. "Et land uden efterretningstjeneste ville være alt for sårbart," sagde Merkel.

På samme tid bemærkede hun, at der skal være en "balance mellem maksimal frihed, og at staten giver sine borgere den størst mulige sikkerhed."

Merkel understregede, at det særlige Tysk-Amerikanske forhold ikke bør trues af hændelsen. "Amerika har været, og er, vor mest loyale allierede i årtier," sagde Merkel, men påpegede, at Washington bør afklare situationen med den angivne Amerikanske aflytning af ambassader i de Europæiske lande samt i EU-faciliteterne, og bemærkede, at "den kolde krig er forbi."

"Stasi og NSA er ikke sammenlignelige"

I erkendelse af Tysklands samtidshistorie nægtede Merkel, der voksede op i Østtyskland, at trække paralleller mellem Stasi's metoder i arbejdet for DDR's hemmelige politi, og USA’s NSA.

"For mig, er der absolut ingen sammenligning mellem Stasi og efterretningstjenesternes arbejde i demokratiske stater," blev hun citeret for at sige. "Det er to helt forskellige ting, og sådanne sammenligninger fører kun til en trivialisering af det, Stasi gjorde mod det Østtyske folk," sagde Merkel.

Det fremgik for nyligt, at Tyskland tilfældigvis er den mest spionerende via ”Det Amerikanske Nationale Sikkerhedsagentur” (NSA) i EU. NSA’s program til online realtids-overvågning, PRISM, tillader de Amerikanske efterretningstjenester at aflytte praktisk taget enhver kommunikation over internettet, telefonopkald og muliggør direkte adgang til filer, der er gemt på serverne i store internet-virksomheder.

Source: Russisk TV

Kommentar:
Ingen tvivl om, at alle demokratier må have en efterretningstjeneste for at holde øje med fjender af demokratiet.

Problemet med ubegrænset efterretning er, at en sådan spionering vil være en overtrædelse af de forfatningsmæssige rettigheder. Vi har alle ret til at blive anklaget, før vi bliver dømt.

Før man spionerer på borgerne, må regeringen fremlægge bevis for alvorlige kriminelle handlinger i retten og få tilladelse fra en uafhængig dommer. En nation, der giver en blankocheck til spionage og overvågning af alle borgere, er ikke bedre end ethvert totalitært diktatur.

At Tyskland renvasker Obamas totalitære holdninger, er alarmerende. Da Nationalsocialisterne regerede i Berlin, var der en bred støtte blandt Tyskere til at "lamme" fjender af staten. Det blev snart umuligt at udtrykke andre synspunkter end dem fra det Nazistiske parti.

Angela Merkels hvidvaskning af Obama overrasker ikke dem, der har læst "Der Spiegels" advarsel fra Edward Snowden:

I et interview, der blev offentliggjort i denne uges nummer af DER SPIEGEL, kritiserer den Amerikanske efterretningstjenestes whistleblower, Edward Snowden, "National Security Agency’s" metoder og magt. Snowden sagde, at folk i NSA er "i seng med Tyskerne." Han tilføjede, at NSA's “Foreign Affairs Directorate" er ansvarlig for partnerskaber med andre lande. Partnerskaberne er organiseret på en sådan måde, at myndighederne i andre lande kan "isolere deres politiske ledere fra modreaktion" i tilfælde af, at det bliver offentliggjort, "hvor frygteligt, de krænker det Globale privatliv." Telekommunikations-virksomheder er partnere med NSA, og mennesker bliver "normalt udvalgt til målretning" baseret på deres "Facebook eller webmail-indhold."

Source: Der Spiegel

Mange mennesker kan føle, at det er acceptabelt, men det lugter af Nationalsocialisme for mig. Hitlers totalitære værdier har dannet et brohoved i Det Hvide Hus. Og Nazismen synes at være tilbage i Tyskland.

Mark 13:19:
”For de dage skal være en trængselstid, som der ikke har været magen til fra skabelsens begyndelse, da Gud skabte verden, indtil nu og heller aldrig vil komme.”

Jesus lovede os trængsler uden sidestykke lige før Hans andet komme.

Det virker som om, Fascismen nu bliver spredt over hele planeten - en kræft, der ikke er mulighed for at stoppe. Den sidste og endelige Antikrist vil blive hyldet, før han bliver ødelagt ved Messias’ genkomst.