04.07.2013

Ny diktator Mubarak tager over i Egypten.

Fra News that matters.
4. juli 2013.

Lederen af Egyptens hær har holdt en tale i TV og meddelt, at præsident Mohammed Morsi ikke længere har regeringsmagten.

General Abdul Fattah al-Sisi sagde, at forfatningen var blevet suspenderet, og at forfatningsdomstolens hoveddommer ville påtage sig Morsi’s beføjelser. Han sagde, at Mr. Morsi ikke havde "kunnet opfylde det Egyptiske folks krav".

Mr. Morsi og mindst to ledere fra hans politiske fløj i Det Muslimske Broderskab holdes varetægtsfængslet, siger Broderskabets embedsmænd.

Source: BBC

Kommentar:
Alle varmhjertede mennesker må takke Jesus Messias for, at Det Muslimske Broderskab er ude af regeringskontoret i Egypten. Jeg troede ikke, det var muligt. Men Kongernes Konge har al magt i Himlen og på Jorden. Ingen kan regere i noget Kongerige uden passiv eller aktiv tilladelse fra Messias. Han fjerner herskere, Han velsigner herskere, eller tier blot.

Nedenfor noget af det mest udfordrende i Det Nye Testamente:

Rom 13: 1-5:
”Alle skal underordne sig under de myndigheder, som står over dem, for der findes ingen myndighed, som ikke er fra Gud, og de, som findes, er forordnet af Gud.

Den, som sætter sig op imod dem, der har en myndighed, står derfor Guds ordning imod, og de, der gør det, vil pådrage sig dom. De styrende skal jo ikke skræmme dem, der gør det gode, men dem, der gør det onde.

Vil du slippe for at frygte myndighederne, så gør det gode, og du vil blive rost af dem; for de er Guds tjenere til dit eget bedste. Men gør du det onde, må du frygte. Ikke for ingenting bærer myndighederne sværd; de er Guds tjenere og skal lade vreden ramme dem, der gør det onde.

Derfor skal man underordne sig, ikke kun for vredens, men også for samvittighedens skyld.”

Hitler blev fjernet fra embedet i Berlin. Nu skal vi alle lære en lektie af Kairo i aftes, og holde de Islamistiske kræfter borte fra noget embede.

Men, for der er et men: Det Muslimske Broderskab vandt to valg, begge helt frie for fair efter Vestlige standarder.

Hvis en folkelig opstand kan beslutte, hvem der skal regere en nation, vil anarki eller en totalitær regering helt sikkert følge efter. Militæret skal være loyalt over for de folkevalgte ledere.

Hvad kan så ikke finde sted selv i Washington DC en skønne dag?

General Abdul Fattah al-Sisi er den nye militær-diktator i Egypten. I aftes fik Egypterne en ny Hosni Mubarak. Det, der kommer let, går let. Vi er tilbage til udgangspunktet for den offentlige vrede i Kairo.

På mange måder er Abdul Fattah al-Sisi i Kairo ikke så forskellig fra Basher Al-Assad i Syrien. Begge er villige til at bruge militærmagt for at bremse de Islamistiske kræfter.

Da Egypterne var bragt til randen af sult, krævede de mad, el og benzin. De mænd, der var lydige mod "allah", var ikke i stand til at skaffe det. "Allah" havde ikke held med dem.

Jeg beder om, at alle Egyptere bliver i stand til at se det.

Nu er USA’s Præsident Barack Hussein Obama i knibe. Han støtter rebellerne i Syrien, men ikke det "rebelske broderskab" i Egypten.

Hvorfor?

Er det bedre at have et militærdiktatur i Egypten end i Syrien? Hvordan kan militærdiktaturer passer ind i Amerikanske og Europæiske idealer om frihed og demokrati?

Lad os vente og se.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Nannette kommenterer:
Egypten er nævnt 611 gange i Bibelen. Egyptisk 23 gange. Egypterne 102 gange. Egypten må være væsentlig for Gud.

Esajas 19:2 siger:
"Jeg hidser egypterne op mod hinanden; de skal kæmpe bror mod bror, mand mod mand, by mod by, kongerige mod kongerige."

Det er veerne hos en fødende kvinde før Herrens store og frygtelige dag. Nation skal rejse sig mod nation. Der bliver hungersnød, jordskælv, osv. Mat. 24:6, 7, 8, 9.

Esajas siger i 19:15-17:
”Intet lykkes for egypterne, hverken for hoved eller hale, for sivets top eller stængel. På den dag skal egypterne blive som kvinder; de skal ryste og skælve for Hærskarers Herres hånd, når han svinger den mod dem. Judas (IDF?) land skal blive egypternes skræk. Hver gang nogen nævner det for dem, gribes de af rædsel for den plan, Hærskarers Herre har lagt mod dem.”

Det ser ud til, at profetierne udspiller sig for vore øjne. Vi må have ærefrygt for HERREN, som fortæller os det, før det sker. Vi må bede om den enkelte Egypters frelse (Jøde først, Romerne 1:16), så de også kan blive lemmer på Kristi legeme.