26.07.2013

Palæstinensisk embedsmand: Abbas er en diktator.

Fra Bibleprophecyblog.com/
25. juli 2013.

Palæstinenserne udtaler, at USA og Europa presser på Israel, for at de skal være med til en nyskabelse ved at give afkald på det Bibelske hjerteland.  Denne nyskabelse kan blive et undertrykkende diktatur på linje med regionens værste regimer, siger Mohammed Dahlan, en tidligere sikkerhedschef i PA og medlem af Centralkomiteen, Fatah. 

Vestlige erklæringer vedrørende fredsprocessen fokuserer altid på at sikre frihed, værdighed og velstand for de Palæstinensiske Arabere. Men sandheden er, at Den Palæstinensiske Myndighed selv gør langt mere end Israel imod disse rettigheder, siger Mohammed Dahlan.

Den afsatte Fatah-embedsmand, Dahlan, indgiver søgsmål mod Abbas for den internationale kriminaldomstol.

Dahlan har indgivet et internationalt søgsmål mod Palæstinensernes leder, Mahmoud Abbas, som, Dahlan hævder, er "ude på at få ham."

Dahlan bliver betragtet som en potentiel lederrival. Han har truet med at dokumentere beviser, der blotlægger den enorme korruption, som fortsat plager Den Palæstinensiske Myndighed.

I retssagen, som blev indgivet for Den Internationale Straffedomstol i Haag af et Israelsk firma, anklager Dahlan Abbas for "tyrannisk adfærd, den fuldkomne korruption som - sammen med hans families korruption - er skadelig for det Palæstinensiske folk og PA-institutionerne."

I de bemærkninger, der stod i den Israelske avis, Yediot Ahronot, fortsatte Dahlan: "I praksis er, regeringsmyndigheden én persons tyranniske regering - Mr. Mahmoud Abbas — og alle PA-institutterne, deres budgetter og internationale forbindelser er ikke andet end midler, der er tilgængelige for Abbas og hans familie, og deres økonomiske, politiske og personlige interesser."

I virkeligheden er det akkurat som Abbas' forgænger og mentor, Yasser Arafat, kørte showet før sin død i 2004. Arafat blev bredt kritiseret og endda fordømt for sin mindre demokratiske facon, mens verdensledere, herunder den Israelske Præsident Shimon Peres, fortsat overøser den "moderate" Abbas med ros.

Der er stigende bestræbelser på at overbevise den Amerikanske regering og den Europæiske Union om, at de skal holde op med at kanalisere milliarder af dollars til Abbas-regimet, både i lys af dets igangværende korruption og dets afvisning af at opfylde de grundlæggende fredsforpligtelser, der kunne anerkende Israels ret til at eksistere.

I det forløbne år har den Israelske Messianske advokat, Calev Myers, optrådt i EU-Parlamentet og agiteret i Nordamerika for at bringe en afslutning på den udenlandske finansiering af den Palæstinensisk regering. Denne financiering vil blot sikre en varig konflikt.

Myers’ Jerusalem Institute of Justice gør en løbende indsats for de Palæstinensiske menneskerettigheder, hvis førende overtræder er den Palæstinensiske Myndighed selv.